Ongeveer 15 jaar geleden hebben mijn vrouw en ik de drogisterij van haar ouders overgenomen. Ik was toen al een paar jaar met haar getrouwd, maar had ander werk. Mijn vrouw werkte toen al jaren in de drogisterij van haar ouders. De drogisterij staan in een klein stadje en deze drogisterij hebben wij nog steeds. Door de jaren heen hebben er veel veranderingen plaatsgevonden in deze branche en wij hebben ons vaak moeten aanpassen. Aanpassen aan de omstandigheden is normaal als voor ondernemers en brengt ook veel mogelijkheden. Ongeveer 8 jaar geleden hebben wij een andere drogisterij overgekocht en 4 jaar later een nieuwe winkel laten bouwen. Doordat wij nu 3 winkels hebben is het lastiger om het bedrijf te managen, maar gelukkig hebben we veel goede medewerkers. Veel medewerkers werken al jaren in ons bedrijf en weten precies wat ze moeten doen, hierdoor is het voor ons gemakkelijker. Mijn vrouw is de manager van de eerste drogisterij en twee andere dames beheren de andere locaties. Ik leid het bedrijf en besteed tijd in alle drie de locaties. Dit jaar zijn we bezig om het uiterlijk van de winkels aan te passen. Veel van de meubels en het displaymateriaal zijn al wat ouder en het werd tijd om dit te moderniseren. Onze eerste locatie was ook toe aan een verbouwing, omdat dit al weer 10 jaar geleden is. We besloten om een bedrijf in te schakelen dat ervaring heeft met zakelijk vastgoed verbouwen. Wij hebben hier geen ervaring mee en zakelijk vastgoed verbouwen is iets anders dan een huis verbouwen. Bij zakelijk vastgoed is het belangrijk dat een verbouwing zo snel mogelijk is afgerond, omdat de winkel vaak dicht is tijdens de verbouwing. Wanneer een verbouwing van zakelijk vastgoed snel afgerond moet worden, dan kunnen er ook veel fouten worden gemaakt. We wilden daarom een bedrijf inschakelen dat veel ervaring heeft met vergelijkbare opdrachten.

Zakelijk vastgoed verbouwen met BBAN

Een bevriende ondernemer had een jaar geleden ook zijn winkel laten verbouwen en was erg positief over BBAN. Mijn vrouw en ik besloten om de website van het bedrijf te bezoeken. Op de website https://zakelijk.bban.nl/zakelijk-vastgoed lazen we met welke dingen BBAN allemaal kan helpen. Het bedrijf kan niet alleen zakelijk vastgoed verbouwen, maar ook een nieuw pand bouwen. Het bedrijf heeft veel verschillende projecten gedaan en heeft de ervaring waar wij naar zochten. Tijdens een gesprek gaven wij aan dat wij zakelijk vastgoed hadden dat wij wilden laten verbouwen en dat dit snel, maar secuur moest gebeuren. De man met wie wij het gesprek hadden gaf aan dat zij het project voordelig konden afronden, omdat ze veel contacten hebben. Ze zouden de gehele verbouwing controleren en zorgen dat alles snel en zonder problemen zou worden afgerond. Hij liet een aantal projecten zien van verbouwingen aan zakelijk vastgoed en een aantal situaties waren vergelijkbaar met die van ons. We maakten afspraken over de kosten van de verbouwing, het ontwerp en de oplevering.  

Een snelle en goede verbouwing

De verbouwing van de winkel ging geheel volgens de planning en werd keurig opgeleverd. We konden duidelijk zien dat BBAN veel ervaring heeft met het verbouwen van zakelijk vastgoed. Iedereen wist precies wat er gebeuren moest en we ondervonden achteraf geen problemen, dit kwam doordat de medewerkers van BBAN alles goed controleerden. De verbouwing werd afgerond voor het afgesproken bedrag. Wij kunnen BBAN aanraden voor een verbouwing van zakelijk vastgoed.

  • BBAN heeft veel projecten succesvol afgerond
  • De verbouwing was erg voordelig
  • Alle afspraken werden nagekomen
  • Wij ondervonden achteraf geen problemen
  • De winkel was snel open 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn