Hoogeboom partyservice weten wij als geen ander om uw bedrijfsfeest of verjaardag te voorzien van de heerlijkste catering in Leiden en omgeving. Op onze website https://www.hoogeboompartyservice.nl/catering-leiden/ vindt u volop informatie over onze catering service. Binnenkort een huwelijksfeest te vieren en wilt u genieten van top eten op locatie? Bij Hoogeboom partyservice staan wij u graag te woord om uw wensen wat betreft aantal personen en eten te bespreken. Wat dacht u van een heerlijk buffet zodat uw gasten kunnen kiezen uit lekkere gerechten. Al verkrijgbaar vanaf 10 personen, handig als u een feest wilt geven maar niet de tijd heeft om te koken. Uw gasten zullen versteld staan van de heerlijke geurige gerechten als tapas of stoofpot van vis, salade en saté. Bovendien is een buffet zeer gewild omdat u zo diverse verschillende gerechten op tafel heeft staan; zo is er voor elk wat wils. Wij zijn van alle markten thuis als het gaat om de heerlijkste gerechten. Daarom zijn wij ook het adres voor uw catering in Leiden en omstreken. Bij ons kunt u nog echt vakmanschap verwachten.

Hoogeboom catering te Leiden

Natuurlijk zijn er volop cateraars te vinden maar voor de beste catering in Leiden en omgeving moet u bij ons zijn:

  • Wij kunnen een groot aantal personen voorzien van catering
  • Topkwaliteit verse producten
  • Van intiem feest tot groots evenement
  • Jarenlange ervaring met catering in Leiden en omgeving
  • Van bbq tot buffet op locatie

Naast dat wij uw feest voorzien van de heerlijkste verse gerechten allen gemaakt door vakmensen kunnen wij u ook adviseren over partners op het gebied van decoratie, entertainment, locatieverhuur maar ook tentenverhuurders. Zo kunt u snel en eenvoudig uw feest organiseren. Ook voor uw bedrijfsfeest verzorgen wij graag de catering in Leiden maar ook in de omgeving van Leiden.

Van Caribisch tot oriëntaals buffet

Het wordt lastig kiezen welke gerechten u wilt want ze zijn allemaal zo lekker. Wij bieden dan ook diverse soorten buffetten aan. Wat dacht u van een Duits buffet waarbij u en uw gasten genieten van of een koud buffet met kartoffelsalat en wurstsalat of een warm buffet waarbij er onder andere keuze is uit bratkartoffeln en bratwurst mit curry. Of kies voor een verrassend Argentijns buffet – leuk als u een themafeest geeft – waarbij er keuze is uit onder meer ensalade de verano met heerlijke paprika of asodo de lomo – heerlijke gepaneerde gehaktballetjes. Natuurlijk zijn er ook meer hollands getinte buffetten af te nemen waarin een kaasplateau, huzarensalade, aardappelpuree en rode kool met kaneel een echte lekkernij vormen. Welk buffet u ook wilt elk feest wordt een culinair genot met de Hoogeboom partyservice, want wij zijn gespecialiseerd in de beste catering in Leiden. Wist u trouwens dat wij ook uw bbq kunnen verzorgen? Wij leveren diverse soorten vlees van de beste kwaliteit en marineren deze geheel naar wens. U kiest bijvoorbeeld voor de Hollandse bbq waarbij we diverse sausjes leveren als pindasaus en cocktailsaus, diverse salades, knapperig stokbrood en uiteraard het heerlijkste vlees; van kippenbout tot puur rundvlees hamburgers. Elke bbq kan geheel naar uw wens worden samengesteld. Alles wat u hoeft te doen is te genieten samen met uw gasten van het heerlijke eten. Mocht u voor een bedrijfsevenement een lunch nodig hebben kunnen wij u ook daar mee helpen. Al vanaf 10 personen verzorgen wij de heerlijkste lunches voorzien van diverse soorten belegde broodjes of een compleet lunchbuffet met soep, salade, diverse broodjes en verse jus d’orange of melk. Binnenkort catering in Leiden nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn