VoordeelCentraal.nl is sinds 2003 dé overzicht site voor al uw goedkope aanbiedingen. Dagelijks ontvangen wij vele aanmeldingen van diverse bedrijven en particulieren die hun nieuwste producten & diensten op de markt brengen. Wij selecteren websites met de beste aanbiedingen tegen scherpe, lage prijzen. Onze selectie is voor jong & oud en uw voordeel staat bij ons centraal!

Wie zijn wij?
Ons Team

Wij zijn een jong en dynamisch team dat zich inzet voor de internetgebruikers die online aankopen doen. Ons team bestaat uit vakkundige leden met jarenlange ervaring en expertise op het gebied online marketing. Ons doel is om onze klanten gunstige voordeeltjes aan te bieden. Tevredenheid van de klant is één van onze speerpunten.

Wij opereren geheel zelfstandig en we zijn zowel landelijk als internationaal actief. Er wordt gewerkt via één centrale hoofdkantoor, waardoor wij veel kosten besparen op zowel materieel als personeel. Het voordeel hiervan is dat wij nog beter in staat zijn om vele leuke internet voordeeltjes te selecteren voor onze klanten.

Als sparringpartner maken we dagelijks gebruik van Webton op het gebied van online marketing. Zij zijn koploper als het gaat om kennis op dit vakgebied.

Wat doen wij?
Online reclame bureau

Diverse bedrijven en affiliate netwerken onderhouden connecties met ons. Wij selecteren websites met de beste aanbiedingen tegen scherpe, lage prijzen. Onze selectie is voor jong & oud en voordeel staat bij ons centraal. De adverteerders die zich hebben aangemeld bij ons, brengen periodiek hun nieuwe producten en diensten op de markt. De online consumenten worden via ons op de hoogte gebracht van de nieuwste voordeeltjes en aanbiedingen. Uteraard letten wij daarbij op de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit.

En de kosten?
Lage tarieven door kostenbesparing

Wij bieden onze adverteerders een gunstige mogelijkheid om hun producten en/of diensten op onze site te presenteren. De kosten die wij maken, verdienen wij terug door een kleine bijdrage te vragen aan de adverteerders. Bewust trachten wij de kosten van onze adverteerders zo laag mogelijk te houden. Hierdoor stimuleren wij de aanbieders om nog meer aantrekkelijke voordeeltjes aan te bieden aan onze klanten.

Zowel onze klanten als de bij ons aangesloten adverteerders profiteren optimaal van dit systeem. Het is dus een win-win-win situatie waarbij het voordeel voor iedereen centraal staat!