Wij konden goederen exporteren dankzij freight forwarder RotterdamOns bedrijf is gericht op het verkopen van goederen die wij over de hele wereld inkopen. Wij zijn hier lange tijd geleden mee begonnen en de zaken gaan inmiddels zo goed dat wij steeds meer spullen moeten importeren om aan de vraag van onze klanten te blijven voldoen. Wij vinden dit uiteraard heel erg fijn om te merken en wij zijn daarom ook altijd op zoek naar mogelijkheden om aan de vraag van de klanten te kunnen voldoen. De laatste jaren merkten wij echter dat wij steeds vaker problemen hadden met het importeren van goederen. Dat was heel vervelend want daardoor liepen bestellingen soms vertraging op en dat is iets wat je niet wilt. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een extern bedrijf dat ons kon helpen met het exporteren van goederen. Wij hebben toen, na lang zoeken, de freight forwarder Rotterdam gevonden. Dit was precies waar wij naar op zoek waren. De freight forwarder Rotterdam maakt het exporteren en importeren van goederen namelijk veel eenvoudiger. De mensen die voor freight forwarder Rotterdam werken, hebben namelijk heel veel ervaring met deze tak van sport en daar kun je als ondernemer heel erg van profiteren. Bovendien is het ook nog eens zo dat je door met freight forwarder Rotterdam samen te werken, je heel veel kosten kunt besparen. Deze onderneming kan namelijk bepaalde orders combineren waardoor je veel goedkoper uit bent dan wanneer je alles zelf moet regelen. Vandaar dat wij snel een keer gekeken hebben of wij een samenwerking konden aangaan met freight forwarder Rotterdam. Dat bleek het geval te zijn. Wij werden uitgenodigd om een keer naar hun kantoor te komen om hier te kijken hoe wij elkaar verder zouden kunnen helpen. Het was een heel goed gesprek en wij waren het al snel eensa dat wij zeer konden profiteren van een samenwerking met freight forwarder Rotterdam.

Onze goederen werden keurig door freight forwarder Rotterdam bezorgd

Toen wij een week later onze eerste opdracht bij freight forwarder Rotterdam plaatsen, ging het hier over een grote pallet met goederen die vanuit Egypte moest komen. Dit land staat niet bepaald bekend om haar eenvoudige exportbeleid en daarom wilden wij dit graag aan de mensen van freight forwarder Rotterdam overlaten. Wij kregen te horen wanneer zij planden om onze pallet te laten arriveren en ook van de overige stappen in het proces werden wij heel goed op de hoogte gehouden. Wij vonden het opvallend hoe snel freight forwarder Rotterdam de klus kon klaren en wij waren dan ook diep onder de indruk van het feit dat wij een week later kregen te horen dat het transport gelukt was. Aan het eind van de rit kregen wij een heel goede factuur van freight forwarder Rotterdam aangeboden en het was voor ons helder dat wij nog heel vaak van de diensten van dit bedrijf gebruik wilden gaan maken. Wij hebben nu al heel vaak met dit bedrijf gewerkt en iedere keer is de service weer heel erg goed. Dat is dan ook de reden dat ik dit bedrijf bij iedereen van harte zou willen aanbevelen.

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met dit bedrijf

Wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf zijn gaan samenwerken. De service is altijd heel erg goed en de mensen die hier werken zijn altijd bereid om ons te woord te staan. Wij hebben nog nooit problemen ervaren en de factuur valt altijd mee. Kortom:

  • wij raden dit bedrijf van harte aan
  • de service van dit bedrijf is altijd heel erg goed
  • de tarieven zijn altijd zeer gunstig

Kijk voor meer info op Freightmaster.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn