In ons gebouw wonen heel veel mensen en die hebben allemaal hun eigen appartement. Toen wij in dit appartement kwamen wonen, viel het ons op dat de portiek niet heel schoon was. Wij hebben daarom gekeken of de vve de schoonmaak had geregeld, maar tot onze grote schrik was er niet eens een vve, laat staan dat deze vve de schoonmaak regelde. Daar schrokken wij wel een beetje van. Toen wij echter bij de buren gingen vragen wat zij van de staat van het pand vonden, gaven zij aan dat zij wel in waren voor een vve die de schoonmaak op zich zou kunnen nemen. Het is namelijk heel vervelend om mensen in je huis uit te nodigen die dan vervolgens door zo’n smerig portiek heen moeten. Vandaar dat wij eens een vergadering hebben belegd met alle mensen in het pand. Deze vergadering werd drukbezocht en wij kwamen aan het eind van de meeting tot de conclusie dat wij een vve wilden oprichten en deze vve de schoonmaak laten regelen van het pand. Wij zijn dus een vereniging gaan maken en deze functioneert nu optimaal. Wij hebben namelijk ook een bedrijf weten te vinden dat ons kon helpen om als vve de schoonmaak goed te regelen. In dit artikel wil ik u graag meer vertellen over hoe wij dit hebben geregeld. Ik denk namelijk dat veel mensen die ook de vve de schoonmaak willen laten doen, hier veel baat bij kunnen hebben. Ik heb namelijk gemerkt dat het niet eenvoudig is om een goed bedrijf te vinden dat je kan helpen met de schoonmaak van portieken. Gelukkig hebben wij een goede partner weten te vinden. Wij zijn namelijk in contact getreden met de mensen van B-Cleanservice. Deze mensen zijn echte specialisten en zij hebben ons heel goed weten te helpen met het reinigen van ons portiek.

Als de vve de schoonmaak op zich neemt, kunt u veel kosten delen

Het fijne van het feit dat de vve de schoonmaak op zich neemt, is dat je op deze manier een schoon portiek kunt hebben, zonder dat je daar diep voor in de buidel hoeft te tasten. Je kunt namelijk voor weinig geld een bedrijf inhuren die in naam van de vve de schoonmaak regelt. Wij hebben daarvoor contact opgenomen met de mensen van B-Cleanservice.nl. Deze mensen hebben verstand van zaken wanneer het gaat over het reinigen van algemene ruimtes. Zij hebben alle apparatuur beschikbaar om grote oppervlakten te dweilen, om ramen snel en grondig te lappen en om spinnenwebben eenvoudig weg te halen. Wij werken nu al geruime tijd samen met dit bedrijf en dat bevalt ons heel erg goed. Onze algemene ruimtes worden iedere week een keer schoongemaakt en omdat het nu wordt bijgehouden, kost het ons ook niet veel geld om ons pand netjes te houden. Bovendien kunnen wij de kosten ook nog allemaal delen met iedereen die in ons huizenblok woont, dus wij hoeven slechts een paar euro per maand te betalen. Om die reden zou ik dus ook iedereen kunnen aanraden om een vereniging van eigenaren samen te stellen. Het kan u namelijk veel opleveren zonder dat het u veel kost.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Zoals ik in het voorgaande al aangaf, ben ik heel erg tevreden over dit bedrijf. De kwaliteit van het werk is altijd heel erg goed en bovendien zijn de mensen die voor dit bedrijf werken, heel erg vriendelijk. Kortom:

  • kijk even op B-Cleanservice.nl
  • bekijk wat dit bedrijf allemaal aan diensten levert
  • vraag een offerte aan

Wij raden B-Cleanservice.nl van harte aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn