Toen ik een jaar geleden mijn mailbox opende, zag ik dat een groot bedrijf mij had gevraagd om een grote opdracht voor hen te doen. De opdracht was zo groot, dat ik voor maanden geen andere opdrachten kon aannemen. Dit was een heel mooie kans om veel geld te verdienen en ik heb deze opdracht dan ook met beide handen aangegrepen. Het was heel prettig om met deze mensen samen te werken, en beide partijen waren zeer tevreden over elkanders werk. Genoeg reden dus om te denken dat ik nu zou kunnen schrijven ‘eind goed al goed’. Dat was het echter niet. We hadden namelijk afgesproken dat ik aan het eind van de rit in een keer het hele bedrag zou factureren. Dat heb ik precies zo gedaan, maar vervolgens hoorde ik helemaal niets meer van dit bedrijf. Dat vond ik heel erg vervelend en ik baalde daarom enorm van het feit dat ik ook helemaal geen reacties meer kreeg op mijn mails. Ik was op een gegeven moment helemaal ten einde raad, want ik moest wel al mijn vaste lasten betalen en dat werd mij nu bijna onmogelijk gemaakt. Op een gegeven moment ben ik daarom op zoek gegaan naar een goed incassobureau. Ik wilde door middel van dit incassobureau zorgen dat ik mijn geld alsnog kreeg. Het punt was echter dat ik een incassobureau moest vinden dat voor een goede prijs aan de slag kon gaan om mijn geld binnen te krijgen. Ik had namelijk geen geld om heel veel kosten te maken voor het incassobureau dat ik inschakelde. Ik was daarom ook blij dat ik bij incassobureau Credifin-Nederland.nl terechtkwam. Dit incassobureau biedt heel goede deals en daar wilde ik graag gebruik van maken. Wanneer je met dit bedrijf gaat samenwerken, is de kans heel groot dat je je geld snel kunt ontvangen.

Dit incassobureau is heel goed te werk gegaan

Toen ik aan dit incassobureau had uitgelegd wat mijn situatie was, hebben zij meteen hun beste mensen op deze zaak gezet. Een van de medewerkers van dit incassobureau vertelde mij dat zij dergelijke zaken al eerder hadden behandeld en dat zij deze doorgaans altijd tot een goed einde konden brengen. Dat gaf veel hoop voor mij. Ik had mijn geld namelijk hard nodig en hoe eerder ik het op mijn rekening kon ontvangen, hoe beter het zou zijn. Ik was daarom ook blij dat dit incassobureau meteen veel werk maakte van het krijgen van mijn geld. Ik heb regelmatig van hen te horen gekregen wat de stappen waren die zij gezet hebben. Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat het bedrijf waar ik mee gewerkt heb, het geld heeft overgemaakt. Ik kreeg later nog een mailtje van een van de mensen met wie ik gewerkt heb met daarin hun excuses. Er was iets misgegaan bij de administratie. Het was mij allemaal om het even, ik had mijn geld nodig en ik ben blij dat ik dit incassobureau in de arm heb genomen om dat te bewerkstelligen. Mocht u ook een goed bureau zoeken, dan raad ik u dit bedrijf van harte aan.

Ik schakel dit bedrijf de volgende keer zeker weer in

Ik ben heel blij dat ik met dit bedrijf heb samengewerkt. Men maakt hier heel veel werk van het krijgen van geld en dat heeft mij veel goeds gebracht. Mijn factuur is betaald en ik heb geen zorgen meer. Kortom:

  • dit bedrijf heeft mij goed geholpen
  • mijn factuur is inmiddels betaald
  • ik heb geen financiële zorgen meer

Kijk voor meer informatie even op de site Credifin-Nederland.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn