Wij hebben een bedrijf dat verwarmingselementen maakt voor sauna’s. Het zal u daarom niet verbazen dat wij een grote klant hebben zitten in Finland en wij moeten heel vaak onderdelen naar dit bedrijf opsturen. Wij regelden vroeger zelf altijd het transport naar Finland, maar naarmate wij merken dat de vraag aan goederen steeds groter wordt, hebben wij besloten dat het beter zou zijn om een specialist in de arm te nemen. Het kostte ons namelijk altijd veel tijd om het transport naar Finland in goede banen te leiden. Wij moesten iedere keer weer een chauffeur vinden die tijd en ruimte had en dat was niet altijd eenvoudig. Vandaar dat wij onlangs besloten hebben dat wij het transport naar Finland niet meer zelf willen regelen. Wij zijn daarom gaan zoeken naar een bedrijf dat ons van dienst kon zijn. Wij hebben dat gedaan via het internet omdat wij van mening waren dat wij daar de meeste mogelijkheden kregen aangeboden. Ik ben daarom even gaan kijken naar wat ik allemaal op het web aan mogelijkheden voorbij zag komen wanneer het gaat over transport naar Finland en ik heb toen gezien dat ik een keer naar de site van freightframe.com moest gaan kijken. Deze site is heel interessant voor mensen die graag hun transport naar Finland willen uitbesteden. Ik heb de site even goed doorgenomen en hoe meer ik over dit bedrijf las, hoe enthousiaster ik van de mogelijkheden werd die mij hier werden aangeboden. Ik ben daarom al heel snel even contact gaan leggen met de mensen van dit bedrijf om te horen wat zij allemaal voor mij zouden kunnen doen. Ik heb toen te horen gekregen dat ik altijd een beroep op hen kon doen wanneer het ging over transport naar Finland. Ik ben toen gaan kijken wanneer wij weer een levering moesten afleveren en ik heb toen gevraagd of de mensen van freightframe.com dit voor ons zouden kunnen regelen. Wij hebben toen te horen gekregen dat zij ons graag wilden helpen en dus heb ik hen meteen groen licht gegeven. 

Het transport naar Finland was heel goed geregeld

Wij hebben de mensen van freightframe.com gevraagd om voor ons het transport naar Finland te regelen en ik kan u zeggen dat ik blij ben dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. Zij hebben ons namelijk heel goed kunnen helpen en wij hebben onze producten op tijd bij de klant kunnen krijgen. Deze was zeer tevreden over onze service en hij heeft meteen weer een grote order geplaatst. Wij zijn daarom zeer tevreden over de samenwerking met de mensen van freightframe.com

Zoekt u ook een goed transportbedrijf? 

Mocht u ook goederen van of naar Finland of een ander Scandinavisch land willen transporteren, dan kunt u altijd een beroep doen op dit bedrijf. Ik kan dit aanbevelen omdat:

  • U hier heel goed geholpen kunt worden 
  • U hier heel snel uw goederen kunt laten ophalen of wegbrengen 
  • U hier altijd voor een goede prijs geholpen wordt

Ik hoop nog lang met dit bedrijf te mogen samenwerken. Men heeft mij namelijk heel goed geholpen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn