Je bent bezig met het plannen van je huwelijk en aan het oriënteren op waar je de mooiste en meest luxe trouwauto kunt huren. Huur Een Engelse Taxi is dan een super leuke optie. Dit is een autoverhuurbedrijf met super originele Engelse taxi’s als specialiteit. Een trouwauto huren in Rotterdam kan prima bij dit bedrijf, omdat ze de auto’s door het hele land verhuren. In principe maakt het dus helemaal niks uit waar je woont of waar de trouwlocatie is, een trouwauto huren in Rotterdam doe je het beste bij Huur Een Engelse Taxi. Ze hebben daar verschillende opties, namelijk:

  • De Austin FX4 Plus trouwauto
  • De Fairway Driver trouwauto
  • En een super toffe, rode dubbeldekker

De eerste twee exemplaren zijn uitermate geschikt om als trouwauto te huren in Rotterdam. De derde optie (de rode dubbeldekker) is een hele originele manier om je gasten te vervoeren, bijvoorbeeld van de trouwlocatie naar de plek waar het diner plaatsvindt, en vervolgens de locatie waar het feest losbarst. Je gasten zullen aangenaam verrast zijn dat ze niet zelf het vervoer tussen al deze locaties hoeven te regelen. Dit is niet alleen veel relaxter, maar men kan dus tussendoor ook gerust een alcoholische versnapering nemen omdat men niet hoeft te rijden. Met een beetje geluk wonen gasten in de buurt van de feestlocatie en kunnen ze daarna gewoon met de fiets (of natuurlijk gewoon met een taxi) naar huis. Zelf zorg je natuurlijk dat je wordt opgehaald, als het even kan door de chauffeur die inbegrepen zit bij het trouwauto huren in Rotterdam.

Het plannen van je bruiloft

Als je nog nooit een groot feest hebt gepland kan er best veel op je af komen als je ineens je eigen bruiloft moet gaan organiseren. Gelukkig heb je hulp van je aanstaande en er zijn vast vrienden of familie die je ook een helpende hand willen bieden. Bij het organiseren van je bruiloft moet je er rekening mee houden dat bepaalde zaken op tijd geregeld en gereserveerd dienen te worden. Een trouwauto huren in Rotterdam bijvoorbeeld. Als je per se die toffe Engelse taxi wilt huren via Huur Een Engelse Taxi kun je dit het beste tijdig aanvragen. Je wilt natuurlijk niet dat alle taxi’s al zijn gereserveerd en je op zoek moet naar een alternatief. Deze luxe en glimmende wagens zijn namelijk een super mooie optie als je een trouwauto wilt huren in Rotterdam. Je kunt zowel voor een witte als een zwarte variant kiezen, met of zonder Engelse vlag op het dak. En je gasten vervoer je natuurlijk in die toffe dubbeldekker!

Glimmende trouwauto huren in Rotterdam

Bij Huur Een Engelse Taxi horen ze vaak dat mensen hun trouwauto huren in Rotterdam, puur doordat het zo’n ontzettend stijlvolle auto’s zijn. Ze doen het super goed op de trouwfoto’s, en dat vinden veel mensen heel belangrijk omdat een trouwalbum doorgaans (als het goed is) je hele leven meegaat. De bruiloft duurt maar één dag, maar een luxe trouwauto huren in Rotterdam zorgt gegarandeerd voor prachtige plaatjes, waar je nog de rest van je leven samen met je partner van kunt genieten. Het is de investering dus zeker waard om luxe vervoer te huren op jullie trouwdag. Niet alleen voor de mooie plaatjes achteraf, maar ook doordat het nu eenmaal heerlijk voelt om je in stijl en in luxe te vervoeren. Dat hebben jullie op deze dag wel verdiend, toch?

https://www.huureenengelsetaxi.nl/trouwauto-huren-rotterdam/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn