Tijdwinst bied de meest populaire 1-daagse feedback training van Nederland aan. Bij onze training kan u de beste inzichten en praktische technieken genodigd bij een heldere communicatie leren zodat u op een constructieve manier feedback kan geven aan uw gesprekspartner. Volg net zoals vele anderen de meest populaire 1-daagse feedback training van Nederland. Wij leren u in maar een dag constructief feedback te geven en helder te communiceren. Ons bedrijf is voor het derde jaar op een rij uitgeroepen tot Beste opleider van Nederland, met een gemiddelde score van 8.6. Bij onze cursus krijgt elke werknemer persoonlijke aandacht, tot maximaal 12 personen. 

Hoe werkt onze feedback training

Natuurlijk is het logisch dat de vraag ,,Hoe werkt nou precies zo’n feedback training?” in u opkomt. Daarom leggen wij helder uit hoe onze training te werk gaat. Voordat de training begint, vult u de online intake in, zodat wij het trainingsprogramma kunnen aanscherpen met de zaken die in deze intake naar voren komen. De training vind plaats in een gesloten groep van maximaal 12 personen. Zo wordt er een veilige leeromgeving gecreëerd zodat de werknemers vrij met elkaar kunnen communiceren. 

De training bestaat uit meerdere heldere, herkenbare praktijkoefeningen waarin de geleerde technieken worden toegepast op een alledaagse situatie. Zo krijgt u meer praktijk ervaring in het gebied van feedback geven en helder communiceren. Elke deelnemer krijgt volledig persoonlijke begeleiding en aanwijzingen om de resultaten van de training te behalen. De resultaten waar wij op doelen zijn:

  • Duidelijk overkomen
  • Zelfverzekerd zijn
  • Minder stress
  • Prettiger samenwerken
  • Betere communicatie
  • Betere feedback

De doelen van onze training zijn helder. Aan het einde van onze training kan u gegarandeerd duidelijk voor u zelf kunnen optreden in gesprekken en presentaties. We willen graag dat u bewust bent hoe u overkomt tot andere personen. Daarnaast willen wij dat u zelfverzekerder wordt over wat u zegt, zodat u geen stress ervaart en zo prettiger kan samenwerken met collega’s maar ook beter en duidelijker kan communiceren. Deze basisstappen leiden tot betere feedback, omdat u beter snapt wat de andere persoon zegt en uw duidelijk leert uw mening te voren. Zo wordt de werkplek een stuk prettiger, en kan u goed communiceren met uw collega’s

Over ons bedrijf

Naast de feedback training bieden wij ook andere trainingen aan op bijvoorbeeld het gebied van heldere communicatie en tijdswinst. Onze trainingen komen heel positief over bij klanten, en door de maar 1-daagse training verdoen wij geen van uw kostbare tijd, en verspilt u niet te veel geld. In 1 dag kunnen wij toch een heldere en effectieve training geven op het gebied van feedback geven. Op onze website staat meer informatie over de cursussen, en bijvoorbeeld de technieken die wij gebruiken. Daarnaast staan er ook recensies op onze website, zodat u de ervaringen van andere klanten van onze cursussen kan lezen. Zo helpen wij elkaar tot het vinden van de juiste cursus voor u. Wij streven er immers naar om uw werkervaring te verbeteren en uw communicatie tussen werknemers te verbeteren.

Dus, bent u benieuwd over de prijs of andere trainingen die wij aanbieden? Kijk dan snel verder op onze website of neem contact met ons op.

https://feedbackgeven.nl/feedback-training/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn