Voor de lancering van mijn nieuwe kledinglijn waren wij op zoek naar een zeer unieke manier van presenteren. Wij wilde de aankleding van de plek waar de lancering plaatsvond erg mooi hebben en een uitstraling geven waar niemand omheen kon. Wij hadden al ballonnen geregeld en ook de slingers waren al onderweg. Wat wij nog heel graag wilden was muur letters om de titel van mijn nieuwe kledinglijn en merk aan iedereen duidelijk te maken. Wij hadden eerder muur letters gebruikt voor een eerdere lancering van een product en dit was heel goed bevallen. Vandaar dat wij dit voor deze lancering wederom wilde gebruiken en weer opzoek waren naar muur letters. Wij wilden niet dezelfde website als vorige keer gebruiken, maar eens wat nieuws proberen in het kader van stimuleren van bedrijven. Daarom gingen we online opzoek naar een ander bedrijf wat ook muur letters produceerde en aan ons zou kunnen leveren. Zo kwamen we op de website vanloonreclame.nl. Dit bedrijf deed aan veel verschillende soorten reclamevormen en hier zouden wij zeker kunnen slagen voor onze muur letters. Via het menu kwam ik bij de knop van muur letters en zag ik de mogelijkheden. De website gaf goede informatie over de muur letters, waar ze van gemaakt waren en wat er allemaal mogelijk was wanneer we de muur letters bestelde. We konden de muur letters in onze eigen vormen laten maken. Ook het kiezen van een eigen kleur voor de muur letters was geen enkel probleem. Dit klonk allemaal heel erg goed. De levering van de muur letters zou ook redelijk snel kunnen, waardoor ze sowieso nog op tijd zouden zijn voor de lancering van mijn nieuwe kledinglijn. Dit was uiteraard het allerbelangrijkste. Om hier zeker van te zijn, besloot ik het bedrijf op te bellen. Ik belde het nummer wat ik op de website zag staan en kreeg een aardige man aan de telefoon. Ik liet hem weten wanneer de datum van mijn lancering van mijn kledinglijn was. Hij deed even navraag en gaf dan aan dat het geen enkel probleem zou zijn om de muur letters voor die tijd af te hebben. Ik was helemaal opgelucht en voelde dat dit goed ging komen!

Muur letters in goede kwaliteit geleverd

Ik besloot dus de bestelling van mijn muur letters bij dit bedrijf te doen en mijn gewenste design te uploaden. Binnen enkele dagen had ik de muur letters inderdaad in huis en ze zagen er fantastisch uit. Ook de kwaliteit voelde heel goed, waardoor ik ze zeker na de lancering nog zou kunnen gebruiken voor een ander evenement voor mijn kledinglijn. Precies wat ik zocht dus!

Dit bedrijf is zeker aan te raden!

Ik kan het bedrijf dan ook aan iedereen die op zoek is naar muur letters, aanraden om de volgende redenen:

  • De muur letters waren snel geleverd
  • Er was veel mogelijk rondom het design van de muur letters
  • De muur letters waren gunstig geprijsd ten opzichte van andere websites.

Bent u dus opzoek naar muur letters? Raadpleeg dan zeker dit bedrijf, men zal u graag helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn