Nu ik een tijd bezig was met mijn eigen bedrijf ben ik op zoek gegaan naar dingen die mijn bedrijf meer professioneel konden maken en dingen waarbij ik minder tijd kwijt zou zijn aan het bedrijf. Omdat ik tot op heden alles zelf deed en er genoeg geld binnen kwam, was ik klaar voor de volgende stap. Ik wilde een paar mensen gaan inhuren die taken van mij zouden kunnen over nemen. Tuurlijk zou er op deze manier ook meer geld uit gaan, maar als ik het goed had berekend hield ik nog meer dan zat geld over voor mijn salaris. En het inhuren van mensen zou wel betekenen dat ik veel meer tijd had om ook echt van mijn salaris te kunnen genieten bijvoorbeeld in de vorm van leuke dingen doen. Ik besloot dat dit een goed idee was. Naast een boekhouder die ik mijn administratie wilde gaan laten bij houden, was ik voornemens om een interim salarisadministrateur voor de salarisadministratie in te huren. Ik had op internet al eerder wat sites gevonden waar dit gemakkelijk kon en de salarisadministratie van mij en mijn twee collega´s kostte mij gewoon te veel tijd. Ik besloot dus de websites nog een keer op te zoeken en dit keer echt knopen door te hakken. Dit zou mij sowieso gelukkiger maken! Ik ging op het internet zoeken naar een interim salarisadministrateur voor de salarisadministratie en kwam zo op de website infacto-advies.nl. Op deze website zag ik de slogan van dit bedrijf ‘salarisspecialist, dat zijn wij’! nou dit was dan precies de website die ik nodig had. Ik zag op de website dat ik hier inderdaad een interim salarisadministrateur voor de salarisadministratie kon inschakelen. De website gaf hier goede informatie over, zodat ik als baas een duidelijk beeld kreeg van wat mij te wachten stond. Ik las op de website dat dit bedrijf landelijk actief was. Dit was uiteraard fijn om te weten, want ik vond het toch prettig om de mensen met wie ik werkte ook af en toe face to face te kunnen zien. Daarnaast bood deze website een spoed service aan voor het geval er op het laatste moment problemen waren, ook dit was natuurlijk een pluspunt. Op de website werden ook referenties weergegeven van eerdere klanten, dit vond ik altijd fijn om te lezen omdat dit mij pas echt een goed beeld geeft. De referenties waren allemaal zeer lovend en dit gaf mij een goed gevoel over dit bedrijf.

Ik besloot hier een interim salarisadministrateur voor de salarisadministratie in te huren

Ik besloot de knoop door te hakken en in zee te gaan met dit bedrijf. Ze gaven aan veel ervaring te hebben en de eerste gesprekken waren zeer hoopgevend. Daarnaast kon ik echt vrij dringend goed een interim salarisadministrateur voor de salarisadministratie gebruiken. Tijd om over te gaan op actie!

Veel ervaring en goede service omschrijft dit bedrijf het beste

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de samenwerking met dit bedrijf om de volgende redenen:

  • Deze interim salarisadministrateur voor de salarisadministratie heeft veel kennis van zaken
  • De kosten van deze interim salarisadministrateur voor de salarisadministratie zijn zeer gunstig
  • De medewerkers zijn zeer vriendelijk

Ook op zoek naar een interim salarisadministrateur voor de salarisadministratie? Neem dan zeker een kijkje op deze website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn