Wat is er nu Hollandser dan schaatsen? Ik kan weinig dingen bedenken die elke winter weer terugkomen en waar zoveel mensen van genieten dan schaatsen. Daarom is het ook super leuk om (bijvoorbeeld voor een evenement of groot feest) een kunstschaatsbaan te huren. Deze is verkrijgbaar via attractie.com en zeer gemakkelijk te bestellen. Op hun website vind je een groot aanbod met allerlei attracties, welke je met een paar klikken kunt reserveren bij jou op locatie. Het team van attractie.com komt het vervolgens op de afgesproken datum opbouwen en daarna ook weer afbreken. Een kunstschaatsbaan huren doen de meeste mensen natuurlijk niet voor slechts één dag (hoewel dit wel mogelijk is) en daarom zit de prijs voor het op- en afbouwen van de baan inbegrepen in de prijs. Overigens kun je via attractie.com niet alleen een kunstschaatsbaan huren, maar vind je er nog veel meer super gave attracties, welke allemaal kant-en-klaar worden afgeleverd op locatie. Denk maar eens aan de volgende:

  • Luchtkussens in allerlei vormen
  • Een rodeostier, zowel voor kinderen als voor volwassenen
  • Opblaasbare hindernisbanen
  • Allerlei sport- en spelelementen
  • Speciale fietsen

Bovendien kun je bij attractie.com ook allerlei zaken huren voor een feestje, zoals partytenten, picknick statafels en feestdecoratie. Deze kun je desgewenst tegelijk met de kunstschaatsbaan huren, of natuurlijk apart.

Allerhande luchtkussens online huren

Bij attractie.com vind je een super groot assortiment aan originele luchtkussens. Deze zijn gericht op kinderen in allerlei leeftijdsgroepen, en zijn dus gemaakt van vrolijk gekleurde materialen. Een luchtkussen huren bij attractie.com werkt precies hetzelfde als een kunstschaatsbaan huren. Je kiest welk exemplaar je wilt huren, vult al je gegevens in en geeft door op welke dag en op welk tijdstip je het luchtkussen wilt hebben staan. vervolgens wordt deze bezorgd en helemaal opgebouwd zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Dit is wel zo praktisch als je druk bent met het organiseren van het feest en simpelweg geen tijd hebt om je zorgen te maken over de activiteiten die je voor kinderen gepland hebt. Denk er wel aan dat een luchtkussen redelijk snel is opgebouwd, de kunstschaatsbaan huren is ook een toffe optie voor een feest, maar deze kan niet zomaar in een uurtje worden opgebouwd. Houd daar dus rekening mee als je het feest aan het plannen bent. attractie.com kan je over alle attracties die je bij hen kunt huren precies vertellen hoe lang het duurt voordat ze op- en afgebouwd zijn, zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Een zeer complete kunstschaatsbaan huren

Als je hebt besloten die kunstschaatsbaan te huren is het goed om te weten dat de baan van attractie.com altijd inclusief schaatsen worden geleverd. Je moet er namelijk niet aan denken om ook nog eens ergens schaatsen in al die verschillende maten te moeten huren, toch? Gelukkig is deze service inbegrepen bij de verhuur. Overigens zijn er wel andere leuke extra’s die je bij je kunstschaatsbaan kunt huren, zoals een opblaasbare zijrand, speciale schaatsen met discolampjes of gave obstakels voor op het ijs, waar je vette stunts mee kunt uithalen als je goed kunt schaatsen. Deze laatste overigens op eigen risico, maar dat snap je zelf ook wel. Met een kunst schaatsbaan kun je je urenlang vermaken, het is dan ook de ideale attractie voor een langdurend evenement, iedereen houdt immers van schaatsen, niet? 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn