Als je binnenkort gaat trouwen, dan is het zaak dat je alles goed voorbereid, maar het is vooral ook belangrijk dat je de tijd benut om optimaal van de voorpret te genieten. In principe trouw je immers maar 1 keer en de trouwerij vliegt waarschijnlijk in een oogwenk aan je voorbij. Het is logisch dat je graag wilt dat de tijd vooruit snelt zodat het moment zo snel mogelijk daar is, maar aan de andere kant valt er ook wat voor te zeggen om de verlovingsperiode zo lang mogelijk te rekken. Want als je verloofd bent, dan heb je immers nog een trouwerij in het verschiet. Als je eenmaal getrouwd bent en het feest achter je hebt, dan heb je verder niets meer in het verschiet. Althans niet op het gebied van trouwen en grootse, unieke en eenmalige feesten. Daarom is de voorpret juist zo belangrijk en je kunt tijdens de verlovingsfase dan ook heel gemakkelijk trouwjurken bekijken op de website van valkengoed.nl. Op dit moment hoef je dus nog geen keuzes te maken. Je hoeft geen knopen door te hakken als het moment van de bruiloft nog ver weg is. Dat maakt het zoeken naar trouwjurken juist zo’n fijne bezigheid. Zonder de druk om te moeten kopen, kun je extra goed genieten van de voorpret. Je kunt de trouwjurken bekijken om inspiratie op te doen bijvoorbeeld, maar je kunt ook een middagje plannen met vriendinnen, zodat je samen lekker kunt genieten van de aankomende bruiloft. Bij elke jurk kun je fantaseren over hoe het zou zijn als je die jurk zou dragen op het feest. Zo kun je je dus overgeven aan de fantasie van het moment. Later, als de bruiloft eenmaal wat dichterbij komt, dan kun je uiteraard wat serieuzer gaan kijken. Maar als je inderdaad optimaal hebt genoten van die voorpret, dan is het natuurlijk in een later stadium ook niet zo moeilijk meer. Je weet dan al ongeveer wat er allemaal te krijgen is en je hebt misschien ook ontdekt wat jouw smaak is. Je kunt daardoor ook gerichter kiezen voor potentiële trouwjurken waar jij jezelf wel in ziet trouwen. Op dat moment ga je dus niet meer op het internet kijken, maar ga je echt naar de winkel van valkengoed. Daar kun je trouwjurken dan ook gewoon passen om te zien of de jurken van je fantasie overeenkomen met hoe ze in het echt staan. 

Bekijk de trouwjurken en bestel bij valkengoed

Dus een goede volgorde om te volgen is het bekijken van de trouwjurken online via de website op de wat meer ontspannen momenten. Daarna kun je de jurken van je keuze in de winkel komen passen. Vervolgens kun je de uiteindelijke jurk van je keuze op maat laten maken, zodat deze perfect past bij je lichaam. En daarna rest er niets dan te wachten op de grote dag en te trouwen in je eigen unieke trouwjurk. 

Maak het sprookje compleet met de juiste accessoires 

Je hebt uiteraard meer nodig dan alleen de jurk en dus kun je ook bij valkengoed terecht voor de nodige accessoires zoals: 

  • Bruidslingerie
  • Sieraden 
  • Bruidsschoenen

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn