Dankzij de toegenomen concurrentie is het tegenwoordig belangrijker dan ooit om je als bedrijf te onderscheiden van je concurrenten. Het aan de man brengen van je producten of diensten kun je op allerlei manieren doen. Je kunt natuurlijk kiezen voor een advertentie in een krant of een reclamefolder, maar een veel effectievere manier om de aandacht van de consument te trekken is door middel van videomarketing. Behalve dat een reclamespotje doorgaans meer aandacht trekt dan een folder of poster, blijft de boodschap van een goed promotiefilmpje vaak ook langer hangen bij de klant. Joost Pleune is gespecialiseerd in videomarketing in Rotterdam, en helpt je dan ook graag om een creatief reclamefilmpje in elkaar te zetten.

Wat goede videomarketing in Rotterdam voor je bedrijf kan betekenen

Vandaag de dag bestaat bijna driekwart van het internetverkeer uit filmpjes. Organisaties die enkel nog adverteren met stilstaand beeld zoals foto’s en folders, komen in veel gevallen dan ook van een koude kermis thuis. Om mee te blijven doen en niet achter te blijven bij je concurrenten, is het belangrijk dat jouw bedrijf ook beschikt over een gelikte reclamevideo. Zelf aan de slag gaan met de camera van je telefoon levert vaak niet de beste beelden op. Het eerste wat je nodig hebt voor een goede video is dan ook professionele filmapparatuur. Joost Pleune maakt bij het creëren van videomarketing in Rotterdam onder andere gebruik van de volgende hulpmiddelen:

  • Professionele camera’s met verschillende lenzen
  • Statieven en camerakranen
  • Microfoons
  • Belichting
  • Moderne videobewerkingssoftware

Een ander belangrijk element van goede videomarketing in Rotterdam is een verhaal. Zo zit in veel reclames een leuke grap of een herkenbare situatie verwerkt, waardoor de consument zich beter met je product of dienst kan associëren. Ook herinneren veel mensen zich een grappig spotje langer, en gaan ze er met een beetje mazzel zelfs over praten met hun vrienden en kennissen.

Wat je krijgt wanneer je je videomarketing in Rotterdam aan Joost Pleune uitbesteedt

Elk bedrijf probeert een ander imago neer te zetten, en heeft een andere doelgroep. Daarom hanteert Joost Pleune bij het creëren van reclamevideo’s een persoonlijke aanpak. Voordat de camera’s beginnen te draaien gaat Joost met je in gesprek over het precieze doel van je video. Wil je de consumenten bijvoorbeeld laten zien dat jij de snelste service levert, of wil je bij een nieuw product de nadruk leggen op de duurzaamheid ervan? Wanneer helder is wat je met je video wil bereiken, denkt Joost of zijn storywriter na over een kort en pakkend verhaal, dat jouw boodschap zo goed mogelijk overbrengt. Als alles tot in de puntjes is uitgedacht, is het tijd om de camera aan te zetten en het filmpje op te nemen. Uiteraard wordt lang niet al het geschoten beeldmateriaal verwerkt in het uiteindelijke spotje. Een laatste stap bij het tot stand brengen van je videomarketing in Rotterdam is dan ook de digitale bewerking van de beelden. De beste fragmenten worden geselecteerd, het geluid wordt een beetje opgepoetst en een hoger contrast zorgt ervoor dat de kleuren in uw video wat feller ogen. Het eindresultaat neemt Joost dan nog eens met je door, om ervan verzekerd te zijn dat je tevreden bent met het resultaat. Als alles naar wens is, is je filmpje nu klaar om ingezet te worden voor je videomarketing in Rotterdam. Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij je videomarketing in Rotterdam? Kijk dan eens wat Joost Pleune voor jou en je organisatie kan betekenen, en ga naar https://joostpleune.nl/videomarketing-rotterdam/. Op deze website zie je dat Joost Pleune niet alleen reclamevideo’s schiet, maar bijvoorbeeld ook voorlichtingsfilms en trouwreportages maakt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn