Weinig mensen vinden het leuk om een stukje zelfstandigheid weg te geven, maar we worden allemaal ouder. Daar is niks mis mee, maar de kans bestaat dat ook u op een gegeven moment moeite begint te krijgen met de dagelijkse dingen. Of mogelijk heeft u familieleden of kennissen die moeite hebben met dagelijkse taken door ouderdom, of misschien wel door een ongeluk. Als dat moment komt is het noodzakelijk om hulp in te schakelen. Vaak zijn er familieleden die hier en daar wel wat kunnen helpen, alleen de meeste familieleden kunnen niet iedere dag langskomen. Daarnaast willen mensen vaak liever niet hun familieleden te veel belasten. Het is voor familie ook niet altijd mogelijk om bijna dagelijks langs te komen, omdat er een te grote afstand overbrugt moet worden of omdat iemand door werk of andere dingen te weinig tijd overhoudt om dit te kunnen doen. Thuiszorg of ouderenzorg is een goede oplossing voor dit probleem. Thuis- en ouderenzorg zorgen ervoor dat u in dit geval nog zo veel mogelijk zelfstandigheid kunt behouden. U kunt gewoon in uw vertrouwde omgeving blijven wonen, met de mensen om u heen die u kent. U kunt de dingen blijven doen die u daarvoor deed, het enige verschil is dat er iemand langskomt om u te helpen met opstaan of naar het toilet gaan en soms een praatje te maken. Kent u iemand die behoefte heeft aan thuiszorg, of heeft u zelf thuiszorg of ouderenzorg nodig? Dan is de thuiszorg  Lajay een goede keuze voor u.

Wat onze thuiszorg in Amsterdam-Noord u te bieden heeft

Een aantal korte punten die u een overzicht geven van wat Lajay thuiszorg in Amsterdam-Noord u of een bekende van u kan bieden:

  • Er wordt bij Lajay thuiszorg in Amsterdam-Noord in een klein team gewerkt.
  • Op maat gemaakte zorg, wij passen ons aan u behoeften aan.
  • Onze medewerkers hebben een diploma binnen de Individuele Gezondheidszorg.

Een klein team zorgt ervoor dat de kans groter wordt dat u met dezelfde hulpverlener te maken krijgt. Daar doen we bij Lajay thuiszorg in Amsterdam-Noord dan ook erg ons best voor. U hoeft zich dus niet iedere dag opnieuw voor te stellen, en de medewerkers kunnen zich makkelijker aan u en uw behoeftes aanpassen omdat ze u leren kennen. U kunt zo beter een band opbouwen met degene die u ondersteunt. Bij onze thuiszorg in Amsterdam-Noord kunnen we u helpen met uit bed komen, het uit- en aankleden, naar het toilet gaan, douchen, brood smeren, noem maar op! We gaan met u in gesprek om afspraken te maken over wat we voor u kunnen betekenen, in overleg is dan ook veel mogelijk. De medewerkers van onze thuiszorg in Amsterdam-Noord zijn professioneel en weten wat ze doen en moeten doen.

Als u overweegt thuiszorg te nemen

Veel mensen wachten lang met hulp inschakelen voor dagelijkse bezigheden en huishoudelijke taken. De meesten willen dit zo lang mogelijk zelf doen, maar denk eens na over wat thuiszorg u kan opleveren. Doordat u niet iedere dag extra veel moeite moet doen om een boterham te smeren of om op te staan, kunt u zichzelf heel wat energie besparen. Dat is energie die u kunt besteden aan uw vrienden of familie bijvoorbeeld. Wij willen graag voorkomen dat u hulp inschakelt wanneer het al zo ver is dat u niet meer zelf uit bed kunt komen, of naar het toilet kan gaan. Dat wil niemand. Geef Lajay thuiszorg in Amsterdam-Noord een kans, als u het overweegt, zelfs al heeft u hulp nodig bij een kleine taak. Wij staan voor u klaar.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn