TP legalNeem contact op met TP legal voor het vinden van een nieuwe baan binnen het juridische werkveld. Of u nou nieuw bent op de arbeidsmarkt of een ervaren jurist, voor alle werkzoekenden zijn zij bereid een passende functie te vinden. De letters T en P staan voor Temporary en Permanent. Dit verwijst ernaar dat zij vacatures hebben voor zowel tijdelijke als vaste functies. Als legal recruitment bureau beschikt TP legal over een groot netwerk van diverse organisaties die regelmatig legal functies beschikbaar hebben. Wanneer u de website tplegal.nl doorneemt, dan ziet u direct de grote namen voorbij komen op de website. Denk daarbij aan grote bedrijven als Shell, ARAG en ING. Grote namen die hoogstwaarschijnlijk een grote afdeling hebben die vervuld moet worden met diverse juridisch specialisten. Daarnaast zijn zij niet verbonden aan een specifieke regio. Door het hele land zijn zij actief met het vinden van de bedrijven voor juridische professionals en het werven van de professionals die zij daar kunnen plaatsen. TP legal richt zich op alle rechtsgebieden met uitzondering op het strafrecht. Verder gaat het niet alleen om vacatures voor juristen of advocaten. Bedrijven zoeken ook vaak Compliance officers of Consultants met een juridische achtergrond. Mocht u graag het werk als jurist of advocaat achter u willen laten, vindt u hier ook uitdagende vacatures voor een nieuwe loopbaan.

TP legal, een recruitment bureau dat verder kijkt

Bij TP legal gaat het niet alleen om uw diploma’s en werkervaring. Natuurlijk speelt dit in zekere zin een rol, maar zij zijn ook zeer geïnteresseerd in uw persoonlijkheid. Daarmee wordt bedoeld dat zij ook kijken naar uw gedrag een vaardigheden. Op basis van uw totaalpakket beoordelen zij welke vacature aansluit bij uw wensen en behoeften. Op deze manier willen zij ervoor zorgen dat u ook goed past bij het bedrijf waar u gaat werken. Alleen als deze combinatie geslaagd is, verzekert dat de beste prestaties op de werkvloer en tevreden professionals en werkgever. Vacatures die u kunt vinden op de website van TP legal zijn:

  • Legal Counsel
  • Accountmanager
  • Trust Officer
  • Corporate Secretary
  • Advocaat
  • Jurist

Het vinden en het plaatsen van de juiste mensen doen zij door middel van werving en selectie, en via een interim bestand. In hun interim portfolio zit een groep ervaren professionals die snel te plaatsen zijn bij organisaties. Dit zijn individuen die makkelijk de zaken op orde kunnen brengen en kunnen sturen. TP legal weet daarmee pro-actieve professionals te leveren die beschikken over veel aanpassingsvermogen, snel kunnen schakelen en daadkrachtig beslissingen durven nemen.

Het vacaturebestand van het recruitmentbureau

Op de website tplegal is een pagina gewijd aan de vacatures binnen de juridische sector. Professionals kunnen hier een indruk krijgen van de soort functies die bij TP legal binnen komen. Zowel de open als de gesloten functies worden hier gepubliceerd. Hoewel de gesloten functies niet meer beschikbaar zijn, kunnen deze de werkzoekende juristen en advocaten wel op weg helpen. Al is het maar om inspiratie te geven over de beschikbare vacatures. Wellicht zit er een functie tussen waar u nooit aan heeft gedacht. Dit kan juist de baan zijn die u nodig heeft om weer plezier in uw werk te krijgen. Mocht u deze baan zien tussen de gesloten functies, vul dan het online formulier in om u in te schrijven bij dit recruitmentbureau. Een van de recruiters gaat graag met u in gesprek over uw achtergrond en uw vaardigheden. Samen met u bekijken ze welke functies en organisaties het beste bij u aansluiten. Wanneer u eenmaal in het bestand staat, dan wordt u onderdeel van het indrukwekkende netwerk van TP legal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn