Mijn vriendin en ik hebben een zoon van 7 jaar oud. Het is een leuke jongen en hij doet het goed op school. Mijn vriendin vindt het belangrijk dat hij er goed uitziet. Zij besteedt ook veel aandacht aan haar eigen kleding, en make-up en gaat regelmatig naar de kapper. Ze koopt vaak nieuwe kleding voor hem en doet altijd gel in zijn haar. Mijn vriendin wilde vroeger kapster worden, maar besloot uiteindelijk om wat anders te worden. Het is lastig om goed te verdienen als kapster en daarom koos ze voor een andere baan. Ze heeft de afgelopen jaren wel het haar van onze zoon geknipt en dat deed ze vaak erg leuk. De laatste keer knipte ze per ongeluk in het oor van onze zoon en dat begon erg te bloeden. Ik denk dat het meer de schrik was, dan dat het pijn deed, maar onze zoon was erg geschrokken. Er kwam veel bloed vrij en het leek veel erger dan het was. Met een pleister was het probleem verholpen en het bloeden stopte snel. Mijn vriendin maakte het knippen af, maar was daarna erg voorzichtig. Onze zoon wilde daarna niet meer door haar geknipt worden en dat snapte wij. Hij was erg geschrokken en wilde niet dat het nog een keer zou gebeuren. Het leek mijn vriendin en mij verstandig om een goede kinderkapper in Amsterdam te zoeken voor hem. Het is belangrijk dat hij zich weer op zijn gemak voelt en een kinderkapper in Amsterdam kan helpen. Een kinderkapper in Amsterdam is gespecialiseerd in het knippen van kinderen en weet goed hoe hij, of zij met de kinderen moet omgaan.  

Naar een kinderkapper in Amsterdam

Online zochten we naar een kinderkapper in Amsterdam, omdat er in onze buurt geen een is. We vonden al snel verschillende kappers in de buurt en zagen dat er ook een aantal alleen kinderen knippen. We bekeken de websites van de kappers, zodat we een goed idee zouden krijgen van hoe de salon eruit zou zien. Wendy’s Kinderkapsalon vonden we het allerleukste van alle kappers. Op de website https://wendys-kinderkapsalon.nl/kinderkapper-amsterdam/ zagen we dat de salon speciaal is ingericht voor de kinderen. We zagen dat er leuke kappersstoelen zijn waar de kinderen in kunnen zitten, bijvoorbeeld van een auto, dat er speelgoed is voor de kinderen en dat er veel dingen worden georganiseerd. Er is bijvoorbeeld wekelijks een knutseluur en je kan ook kinderfeestjes geven bij de salon. Mijn vriendin en ik vonden dit een erg leuke kinderkapper in Amsterdam en dachten dat onze zoon het ook leuk zou vinden. We maakten een afspraak voor een knipbeurt voor de volgende zaterdag en konden dat gemakkelijk via de website doen. Via een contactformulier konden we onze informatie sturen en daarna kregen wij een bevestiging van de afspraak.   

Hij vond het erg leuk

Afgelopen zaterdag gingen wij naar de kinderkapper in Amsterdam en van te voren had onze zoon er niet veel zin in. We kwamen wat eerder aan bij Wendy’s Kinderkapsalon, zodat hij alvast kon wennen. Hij speelde eerst met wat speelgoed, zodat hij meer op zijn gemak zou zijn. Daarna werd hij geknipt en dat vond hij geen probleem meer. De kapster was erg vriendelijk en was leuk met hem aan het praten. Ze had hem goed geknipt en het knippen was niet duur. Wij kunnen Wendy’s Kinderkapsalon als kinderkapper in Amsterdam aanraden.

  • Een salon speciaal voor kinderen
  • Veel speelgoed en speciale kappersstoelen
  • Ze organiseren ook diverse dingen
  • De kapster was erg vriendelijk
  • Het was niet duur
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn