Lean Six Sigma is een veelgehoorde term in de bedrijfswereld. Mensen met een bedrijf zijn namelijk veel bezig met het managen hiervan en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk wil je je bedrijf ook altijd indien mogelijk verbeteren, te zorgen voor business improvement. Lean Six Sigma is iets wat daar goed bij kan helpen. Lean Six Sigma is namelijk een methode om aan kwaliteitsmanagement te doen. Deze methode zorgt voor een duurzame verbetering van de bedrijfsvoering waarbij het bedrijfsresultaat wordt verbeterd. Het is bij Lean Six Sigma heel erg belangrijk dat de nadruk wordt gelegd op wat de klant wil en belangrijk vindt. Er wordt bij Lean Six Sigma gekeken naar verspilling, dit moet worden gereduceerd. Bij het inzetten van de methode Lean Six Sigma worden kosten omlaag gebracht, talent dat eerder niet genoeg werd ingezet gaat nu voor maximaal resultaat. Ook op het gebied van transport of inventarisatie kan het nodige op een duurzame manier worden verbeterd. Het bedrijf dat jij op dit moment hebt kan waarschijnlijk met de middelen en mensen die je al in huis hebt al worden verbeterd. Dat is waar Lean Six Sigma voor staat. Een prachtige manier voor veel ondernemers om hun bedrijf naar een hoger plan te tillen, wat zowel voor jou als ondernemer als voor de klant voordelen heeft. Natuurlijk klinkt dat allemaal heel mooi en leuk en zou iedereen zo aan Lean Six Sigma willen doen. Maar daar moet je wel wat tijd voor investeren. Hier bij is het namelijk wel van belang dat je het op de juiste manier inzet. Een bedrijf dat jou daar heel goed bij kan helpen is Symbol Business Improvement. Kijk eens op de site van dit bedrijf en dan kom je al het nodige te weten over Lean Six Sigma en nog veel meer om jouw onderneming te verbeteren op diverse vlakken. Maar het mooiste is dat bij hier allerlei mogelijkheden om op diverse vlakken hulp te krijgen. Ga dus goed voor jezelf na op welk gebied jij en je onderneming wel wat verbetering kunnen gebruiken, en neem dan eens contact op.

Lean Six Sigma en nog veel meer

Op het gebied van Lean Six Sigma kun je bij Symbol Business heel veel leren. Kijk eens bij het kopje Lean Six Sigma en zie wat er allemaal mogelijk is en wat er natuurlijk bij jouw bedrijf past. Dan zul je zien dat je bij Lean Six Sigma voor verschillende belts kunt kiezen. Ga je voor de white belt, de yellow belt, de orange belt, de green belt of de black belt? Alle belts van Lean Six Sigma beslaan weer een ander vlak, dus het is maar net waar jou voorkeur ligt. Begeef je je nog in de oriënterende fase? Dan is het verstandig om voor de white belt te gaan. Dan kun je in een dag awareness creëren en hier op een goede manier kennis mee maken. De black belt is bijvoorbeeld weer voor projectmanagers of vakspecialisten. Dit is een 16-daagse training dus hier zal veel dieper op de stof worden ingegaan. Op de website van Symbol Business Improvement kun je alles rond Lean Six Sigma vinden en daar staat ook precies per belt uitgelegd wat het inhoudt en voor wie dat geschikt is. Dus lees dit eens goed door en kijk met welk deel van Lean Six Sigma jij nu wil kennismaken. Het is voor een zeer goed doel aangezien jouw business er heel veel profijt van kan hebben. Lees het dus goed door en zie wat Lean Six Sigma voor jou en je bedrijf voor goeds kan betekenen!

Symbol Business Improvement helpt jou met je bedrijf

Symbol Business Improvement heeft een zeer breed assortiment in huis wat de meest uiteenlopende trainingen aanbiedt. Dat is prettig aangezien vrijwel elk bedrijf hier iets aan kan hebben. Klik op bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement, procesverbetering of organisatieontwikkeling en zie zelf wat hier allemaal over wordt gezegd. Als je het leest kun je waarschijnlijk zelf het best beoordelen waar jouw business het meest aan zal hebben. Ook als je je bedrijf wil verbeteren maar je weet nog niet precies op welke manier, is het aan te raden om de info op de site goed door te lezen. Bij een van de onderwerpen zal je veel herkennen, en dat is dan waarschijnlijk ook direct het onderwerp waar je voor zal moeten kiezen aangezien je op dat gebied veel verbetering zal kunnen bereiken. Productiviteit, kwaliteit en duurzaamheid zijn zeer belangrijke onderwerpen. En als dit niet per se jouw expertise is, is het goed om hier meer mee bezig te zijn. Daarbij kan het ook zijn dat als je zo veel met je bedrijf bezig bent je moeite hebt om een stapje terug te doen en het overzicht te bewaren. Ook in dat geval is het aan te raden om aan te kloppen bij Symbol Business Improvement aangezien zij dat duwtje in de juiste richting kunnen geven. Innovatie is een essentiële kracht die jouw bedrijf vooruit helpt, en als je de wil hebt om continu te verbeteren zal dat een onderneming zeker heel goed helpen. Dus kijk gewoon eens rond op de site en zie welk onderwerp of welke belt het meest aanspreekt. Heb je hulp of advies nodig, dan kun je ook altijd contact opnemen met de werknemers van Symbol. Zij staan klaar voor jou en natuurlijk ook voor jouw bedrijf!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn