U bent op zoek naar cv radiatoren voor in uw woning. Dan bent u natuurlijk aan het juiste adres bij Deallergoedkoopste.nl. Onze naam zegt het al, wij zijn inderdaad de allergoedkoopste op het gebied van cv radiatoren. Wij hebben de allergoedkoopste cv radiatoren in ons assortiment, maar de prijs is natuurlijk niet het enige. U wilt graag waar voor uw geld. Dit begrijpen wij goed bij Deallergoedkoopste.nl.  De voordelen van het kopen van cv radiatoren bij ons:

  • Altijd de laagste prijs
  • Gratis bezorging in Nederland
  • Achteraf betalen is mogelijk tot 250 euro
  • 100% fabrieksgarantie
  • Alles is uit voorraad leverbaar
  • Binnen 2 werkdagen thuis bezorgd
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW

Zoals u leest is het bijzonder verstandig om cv radiatoren bij ons te bestellen. Wij hebben een groot assortiment cv radiatoren, waardoor er altijd de cv radiatoren van uw keuze bij zitten. Dankzij de snelle levering, kan uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis zijn. Zo kunt u dus snel genieten van uw nieuwste aankoop. Misschien bent u er een beetje huiverig voor om via internet te bestellen. Dit is gelukkig bij ons totaal niet nodig. Het bestellen en betalen gebeurt altijd veilig en is betrouwbaar. Bij ons kunt u kiezen uit diverse soorten radiatoren: horizontale-, verticale- en design radiatoren. Natuurlijk leveren wij ook cv toebehoren.

Horizontale-, verticale- of design cv radiatoren

Kiest u voor horizontale cv radiatoren, dan kunt u onder andere kiezen uit de Henrad Compact. U hebt de keuze uit 224 verschillende uitvoeringen. We snappen dat dit best veel is om een goede keuze uit te kunnen maken. Hierom hebben wij de handige zoekhulp op onze website geplaatst. Het vinden van geschikte cv radiatoren voor uw woning, wordt zo een stuk simpeler. U kunt selecteren in welke prijscategorie u zoekt. Hebt u dit gedaan, dan kunt u selecteren op het type dat u zoekt. De types zijn aangeduid met getallen. U kunt kiezen uit de getallen 11, 22, 33 en 21. Bent u niet (zo) thuis in deze verschillende types, dan kunt u op onze website een handige uitleg vinden. Wij geven u hier alle informatie die u nodig hebt omtrent de verschillende nummers. Zoals u ziet bestaan de getallen uit twee cijfers. Het eerste cijfer geeft het aantal platen aan, terwijl het tweede cijfer het aantal convectoren aanduidt. Het cijfer 11 betekent dus dat de radiator één plaat en één convector bevat. ‘Alles leuk en aardig, maar nu weet ik nog niet wat nou eigenlijk de functie is van een plaat en convectoren’, denkt u misschien. Een plaat is de zijde van de radiator waar het water doorheen stroomt. Aan de binnen- en buitenkant van deze plaat kunnen convectoren worden geplaatst. Dankzij één of meerdere convectoren, wordt de warmte beter verdeeld. In principe is het eigenlijk heel gemakkelijk, want hoe hoger het typenummer hoe hoger de warmteafgifte en het vermogen van de cv radiatoren. Hebt u dus het geschikte type gevonden, dan kunt u vervolgens selecteren wat de hoogte, breedte en dikte moeten zijn van de cv radiatoren. Als laatste kunt u het vermogen selecteren. Weet u het vermogen niet (precies)? Op onze website vindt u een handige rekenhulp. U vult in wat de eigenschappen zijn van de ruimte die verwarmd moet worden. Dit doet u door middel van een heel handig schemaatje. U hoeft maar een paar vragen te beantwoorden, om vervolgens te lezen wat de capaciteit van de aan te schaffen cv radiatoren moet zijn. Wilt u liever verticale cv radiatoren? Dit is natuurlijk geen enkel probleem. U vindt op onze website diverse verticale cv radiatoren. Een voordeel van bijvoorbeeld de Henrad Alto Plan, is dat u slechts hoeft te kiezen uit 19 verschillende uitvoeringen. Dit vergemakkelijkt dus uw keuze. Voor het maken van een goede keus, kunt u uiteraard ook weer de keuzehulp gebruiken. Wilt u meer weten over de producten, dan hoeft u alleen maar op het gewenste product te klikken om meer informatie te lezen. U leest vervolgens over de eigenschappen van het product, wat er standaard zit inbegrepen en uitgebreide productspecificaties. U vindt er ook hoeveel jaren fabrieksgarantie er op het product van uw keuze zit. Handig!

Neem contact met ons op via het gratis telefoonnummer

Al onze medewerkers zijn u bijzonder graag van dienst. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze. Wilt u graag weten wat de afstand tussen de vloer en de cv radiatoren moet zijn? Of op welke afstand de cv radiatoren ten opzichte van de muur moeten worden geplaatst? Op onze website kunt u de veel gestelde vragen vinden. Hier krijgt u onder andere antwoord op deze bovenstaande vragen. Wilt u uw vragen toch graag persoonlijk kunnen stellen aan één van onze experts, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Via ons telefoonnummer kunt u ons goed bereiken. Het bellen met onze klantenservice is trouwens gratis. Bent u toch niet tevreden over een aangeschaft product? Dan is het goed om te weten dat u uw bestelling binnen 14 dagen kunt retourneren. Het leveren van de beste service vinden wij belangrijk, en wij zullen er alles aan doen om u deze service ook daadwerkelijk te kunnen geven. Wij zijn ook goed per e-mail bereikbaar. Het invullen van het contactformulier is ook mogelijk. Deze vindt u op de website. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van een reactie te voorzien, zodat u niet lang hoeft te wachten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn