Door de regen naar school moeten fietsen of lopen, dat vindt geen enkel kind natuurlijk leuk. En het dragen van een regenpak, daar worden ze vaak ook al niet vrolijk van. Een regenponcho kind is dan een goed alternatief. Want laten we eerlijk zijn, zelf wordt u vaak ook niet al te vrolijk van de regenpakken. Het is eerst al een heel gedoe om ervoor te zorgen dat zoon- of dochterlief eindelijk het pak aantrekt en in veel gevallen zult u moeten helpen. Vaak gaat er ook een strijd aan vooraf, omdat ze niet met deze regenkleding gezien willen worden. Maar u wilt natuurlijk niet dat uw kind doorweekt op school arriveert en dan is een regenponcho kind wel een uitkomst. Kiest u namelijk voor een regenponcho kind, dan ervaart u hoe gemakkelijk deze aan en uit te trekken zijn. Dit hele proces gaat een stuk sneller en gemakkelijker dan dat het geval is met een regenpak. Dit is vooral met het uittrekken van de natte regenkleding natuurlijk erg fijn, het is fijn als dit zo snel en gemakkelijk mogelijk gaat, zodat u niet alsnog weer allemaal water in uw gezicht krijgt. Met een regenponcho kind hoeft u de poncho alleen maar over het hoofd te trekken en dan is het alweer klaar. Dat maakt het hele proces een heel stuk gemakkelijker en vaak kunnen de kinderen zich hier bovendien zelf helemaal mee redden. U hoeft dan geen hulp te bieden en dat is natuurlijk ook wel fijn. Helemaal als de kinderen groot genoeg zijn om alleen naar school te fietsen, dan kunnen zij met een regenponcho kind zich gemakkelijk zelf redden en hoeven ze niet te wurgen met hun regenpak.

Regenponcho kind beschikbaar in veel varianten

Zoals gezegd zijn veel kinderen niet bepaald fan van het dragen van regenkleding. Zouden zij dan wel een regenponcho kind willen dragen? Het is gebleken dat zij hiertoe veel sneller bereid zijn. Dat heeft aan de ene kant te maken met het feit dat zij deze snel uit kunnen trekken en dus snel weer in hun gewone kleren kunnen lopen. Hoe korter vriendjes en vriendinnetjes je in regenkleding zien, hoe beter het immers is in hun ogen. Een regenponcho kind heeft als voordeel dat ze ook als minder suf beschouwd worden en dat ze een iets stoerder imago hebben. Tegenwoordig komt daar als extra voordeel nog bij dat een regenponcho kind verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren, maar ook met leuke afbeeldingen erop. Is een felle kleur al een stuk leuker dan de standaard donkerblauwe varianten die er in het verleden alleen maar te krijgen waren, er zijn nu ook varianten verkrijgbaar met leuke patronen, zoals een regenponcho kind met stippen erop. Dat maakt het geheel al heel wat fleuriger en minder suf. Maar de leukste varianten zijn in de ogen van uw kinderen waarschijnlijk de varianten die er bijna uitzien als verkleedkleren. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • een piratenponcho, waarbij een riem en een zwaard op het buikgedeelte zijn afgebeeld en een ooglapje op de capuchon
  • een uilenponcho, met voetjes die onder de poncho uitsteken en een snavel en oortjes aan de capuchon
  • een zeemeerminponcho, waarbij de afbeelding zo gemaakt is dat het net lijkt alsof uw dochter een zeemeerminnenlijf heeft als ze deze aantrekt
  • een haaienponcho, met tanden aan de rand van de capuchon en vinnen die onderaan uitsteken

Een dergelijke regenponcho kind zal zeker bij de kids in de smaak vallen en er zijn natuurlijk nog meer varianten verkrijgbaar, zoals een aap of een tijger. Grote kans dat uw kinderen het zo leuk vinden om ze te dragen, dat ze bijna gaan hopen dat het regent als ze op de fiets naar school moeten. Hiermee wordt het immers meer een verkleedpartijtje dan een nuttig kledingstuk.

Stoerekindjes

Natuurlijk zijn deze varianten van een regenponcho kind heel erg mooi, maar waar kunt u deze nu eigenlijk kopen? Een goede keus op dit gebied is de webwinkel van Stoerekindjes. Zij hebben een ruime collectie aan poncho’s voor kinderen en u zult er zeker iets vinden dat zowel bij u als uw kinderen helemaal in de smaak valt. Voor een leuke regenponcho kind bent u bij hen dus absoluut aan het juiste adres. Maar u kunt bij hen niet alleen maar terecht voor een regenponcho kind, u vindt bij hen nog veel meer leuke producten voor in de regen. Zo hebben zij bijvoorbeeld een zeer ruime collectie aan vrolijke en originele kinderparaplu’s. Ook hier geldt weer dat de ontwerpen zo leuk zijn, dat uw kinderen zullen staan te popelen om ze te mogen gebruiken. Daarnaast vindt u bij hen ook heel leuke regenjassen en regenbroeken, met bijvoorbeeld een bloemetjesmotief of een afbeelding van brandweerauto’s erop. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele stoere, vrolijke en schattige regenkleding die bij hen te krijgen is. Natuurlijk moeten de voeten ook droog blijven als u in de regen fietst of wandelt met uw kids, daarom hebben zij ook een ruim aanbod aan leuke regenlaarzen. Zo kan de regenponcho kind of het regenpak gecombineerd worden met vrolijke regenlaarsjes met stippen, ruitjes of bloemen erop. Ook hebben ze heel leuke regenlaarzen waarbij de afbeeldingen van kleur veranderen zodra ze nat worden. Het mag dus duidelijk zijn, als u op zoek bent naar een originele regenponcho kind of naar andere leuke regenkleding of regenlaarzen, dan bent u bij Stoerekindjes dus aan het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn