Als u en uw partner wel eens willen experimenteren in bed, soms een extra fysieke stimulans willen, of een rollenspel waarin één van u zich onderwerpt aan de ander, dan is het een poging waar om eens een kijkje te nemen op: www.sextoysanderotics.nl/strapon-tube. Daar vind u alles wat u nodig heeft om uw seksleven met een aantal gebieden uit te breiden. Als u dat reeds heeft gedaan en sommige attributen inmiddels kinderspel vindt, zelfs dan is het een goed idee om de website te bekijken, want wij hebben een zeer uitgebreid assortiment, zoals hieronder besproken zal worden. Als u een goede strapon tube wilt kopen, zoekt u dan niet verder dan eerder genoemde website

Voor wie is de strapon tube bedoeld?

Als mensen aan een strapon tube denken, ook wel voorbinddildo of simpelweg strap genoemd, dan zijn de gebruikers zeer vaak twee vrouwen die elkaar vaak erg teder liefhebben, maar toch graag een bepaalde uitbreiding aan hun liefdesleven willen toevoegen, zonder daar daadwerkelijk een man aan toe te voegen. Uiteraard kan een dildo in dat geval uitkomst bieden en natuurlijk is een dildo ook plezierig als je met twee vrouwen bezig gaat, niet alleen als een vrouw alleen is en even zonder sekspartner zit. Een voorbinddildo, de strapon tube, heeft het voordeel dat de rolverdeling die normaal is tussen man en vrouw, namelijk iemand die neemt en iemand die geeft, weer aangenomen kan worden. Een vrouw kan zich met een strapon tube haast als een man voelen die een andere vrouw neemt, penetreert, zonder alle zachte en vrouwelijke eigenschappen te verliezen die deze vrouwen zo in elkaar waarderen. Toch zijn ook stelletjes van een man en een vrouw vaak geïnteresseerd in de strapon tube, die het makkelijkst te koop is via: www.sextoysanderotics.nl/strapon-tube. Dat komt door het verlangen nu juist te ontsnappen aan de gebruikelijke rolverdeling waarin de man de vrouw neemt (dus in tegenstelling met de twee vrouwen die juist wilden terugkeren naar die traditionele rolverdeling en een vrouw de mannenrol op zich nam). Nee, in dit geval wil de man zich onderwerpen en wil de vrouw de man domineren, nemen, penetreren, en bij gebrek aan een eigen penis, biedt de strapon tube, de voorbindpenis uitkomst. Ze is nu in staat om enigszins als een man te zijn en haar man te penetreren, als ware hij een vrouw. En hier zien we een belangrijk verschil: waar in het eerste geval de vrouw die een man speelt een vrouw vaginaal penetreert, is in het tweede geval de vrouw die een man speelt een man aan het penetreren en die heeft geen vagina om te penetreren, dat betekent dat hier sprake zal zijn van anale penetratie. Daarmee is niet gezegd dat in het eerste geval er geen sprake kan zijn van anale penetratie, geenszins, maar dat is toch minder te doen gebruikelijk. Niettemin is er vanwege dit verschil ook een belangrijk verschil tussen de diverse strapon tubes. Het belangrijkste verschil is dat tussen de strap die voornamelijk bedoeld is voor vaginale penetratie, die is relatief groot en stevig vergeleken met de voorbeeldpenis, de strapon tube die bedoeld is voor de anale penetratie. Die is namelijk en iets korter en iets zachter zodat het mogelijk wordt om soepeler op en neer te bewegen in de anus. Zo ziet u dat we aan vrijwel alles hebben gedacht. De producten onderscheiden zich in de productgroepen Delight en Pleasure en zijn te verkrijgen in het roze en het zwart. De strapon tube is dus te verkrijgen als:

  • Delight zwart voor anaal én voor vaginaal gebruik
  • Delight roze voor anaal én voor vaginaal gebruik
  • Pleasure zwart voor anaal én voor vaginaal gebruik
  • Pleasure roze voor anaal én voor vaginaal gebruik

Het is uiteraard mogelijk om zelf eerst een dildo uit te zoeken die bevestigd zal worden op de strapon tube, ook dat kan via www.sextoysanderotics.nl/strapon-tube. Daar kunt u ook een ruim assortiment in buttplugs vinden, of dubbele dildo’s, dildo’s van glas. Maar uiteindelijk gaat het er om dat het seksleven van u en uw partner op een manier wordt uitgebreid die voor u beiden prettig en aangenaam is. Overleg daarom altijd goed met uw partner voordat u hem of haar verrast met een mooie strapon tube.

Discrete bezorging van de strapon tube

Het kan natuurlijk zijn dat u liever niet heeft dat de buren of directe familieleden op de hoogte komen van uw interesse die in de samenleving helaas nog wel eens meesmuilend wordt beoordeeld. Daarom kunnen wij dan ook garanderen dat onze verzending volstrekt discreet uitgevoerd wordt. Niemand zal weten wat er bezorgd wordt. Onze naam zal niet op de verpakking te zien zijn, noch zal er enige aanwijzing zijn over de inhoud van het pakket. Het ziet er eerder uit als een cadeautje en we hopen van harte dat u het na het uitpakken en het eerste gebruik het ook daadwerkelijk als een cadeautje ervaart, als een kerstcadeautje waar u altijd al van gedroomd heeft. Verder hoeft u niet lang te wachten: als u voor 20:00 uur besteld, heeft u de bestelling morgen als in huis, klaar voor al uw stoute plannen. Dus, waar wacht u nog op? Ga snel een strapon tube kopen op www.sextoysanderotics.nl/strapon-tube en laat nieuwe onderdelen van uw seksleven beginnen, een vlucht nemen, begint u met genieten, gaat u er mee verder, naar nieuwe hoogten, naar nieuw genot.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn