Boxpall - PalletsWij van boxpall.nl zijn een bedrijf dat vooral werkzaam is in de Benelux. We zijn gevestigd in Nederland maar doen er dus helemaal niet moeilijk over om eventjes naar België of Luxemburg te komen. Over het algemeen leveren we al onze producten binnen een week bij elk bedrijf aan. Of u nu helemaal in het zuiden van Luxemburg woont of op Schiermonnikoog, het maakt ons helemaal niets uit en u betaalt natuurlijk niets extra’s voor dit soort afstanden. Dat is namelijk bij de inbegrepen service. Maar wat verkopen we dan allemaal? U zult dat wel zien als u op onze website bent gekomen: pallets en boxen van kunststof. Niet boxen waar u uw peuter in zet maar boxen voor het zware werk, voor het vervoer van producten. Bij de term pallets denkt u al snel aan die houten platen waar vracht op wordt gevoerd en daar hebt u natuurlijk gelijk in. Maar dat zijn niet de pallets die wij maken en verkopen. Dan bent u bij ons niet aan het juiste adres. Maar zoekt u pallets van kunststof? Dan bent u wel bij ons aan het goede adres. Waarom zou u voor kunststof kiezen? Ten eerste zijn al onze pallets erg slijtvast. Dat maakt dat u eigenlijk maar een keer een grote hoeveelheid pallets bij ons hoeft te bestellen en dan kunt u echt erg lang voor uit. Dan hoeft u enkel bij ons terug te komen als u een ander product zoals onze exclusieve boxen wilt hebben of zelf aan het uitbreiden bent en daarom nieuwe pallets nodig hebt. Onze pallets zijn dan ook van alle markten thuis en zowel te gebruiken binnen uw bedrijf als ook buiten. Zowel voor het vervoer van vracht, dus zoals houten pallets als tijdelijke opslag dan wel dat u deze pallets een vaste plek geeft binnen uw magazijn.

We verkopen pallets van diverse soorten en maten

Zeker bij bouwmarkten komt u veel pallets tegen. Ook als display worden ze vaak gebruikt en we mogen dan wel stellen dat een pallet van plastic een stuk hygiënischer is dan een pallet van hout. Het is veel beter schoon te maken en schoon te houden en u loopt niet het gevaar dat u na het schoonmaken naar de EHBO-post moet omdat er vele splinters in uw handen terecht zijn gekomen. En dat is nog maar een van de vele voordelen van kunststof ten opzichte van hout. Ook zijn ze niet veel duurder en bovendien eenvoudig op te stapelen. Vooral de kleinere pallets want die kunnen in elkaar worden geschoven. Daarmee bespaart u een hoop ruimte, dan kunnen we u wel verzekeren. En u wilt uw rug toch zeker niet langer breken door constant met die houten krengen te moeten sjouwen? Kunststof is vele malen lichter maar wel sterker dus tel uit uw winst. We kunnen dan ook geen enkele nadeel verzinnen. Ze vatten minder snel vlam en zijn in vele kleuren leverbaar. Uiteraard is het logisch dat wij voor de plastic pallets zijn maar we zijn zeker niet de enige. Ook onze klanten vinden dit en u kunt deze recensies teruglezen op onze website. Wilt u deze platen eens van dichtbij komen bekijken? Komt u dan eens op afspraak bij ons lans in Gorssel, dat ligt onder Deventer, net over de grens in de provincie Gelderland. U bent er zeker welkom en we geven u graag een rondleiding over ons terrein. Als u wilt kunt u vervolgens meteen bij ons de gewenste hoeveelheid pallets bestellen en dan kunnen we ze met een beetje geluk morgen al komen bezorgen. We hebben trouwens deze kunststof pallets onderverdeeld in vier handige categorieën zodat het zoeken naar de juiste producten wat eenvoudiger wordt. Dit zijn:

  • Light
  • Medium
  • Heavy
  • En hygiëne pallets, speciaal voor gebruik en vervoer van voedsel en dranken.

Bestelt u vandaag nog, dan hebt u het morgen al in huis

Hebt u verder nog vragen over deze producten? Dan kunt u ze aan ons stellen door ons een e-mail te schrijven. Maar ook kunt u ons opbellen, onze klantenservice staat voor u klaar tijdens kantooruren. Ook kunt u dan meteen telefonisch een bestelling plaatsen. Maar het is eenvoudiger als u dit allemaal online gaat doen, dat scheelt ons ook veel werk. Als het u niet lukt om naar Gorssel te komen maar bezoekt u weleens en jaarbeurs? Dan vindt u op de website onze kalender en de locaties waar we jaarlijks te vinden zijn. Tevens kunt u op de website ons blog in de gaten houden. Dan weet u meteen welke pallets nieuw zijn in ons assortiment. Wij zitten ook niet stil en blijven experimenteren. Dat zorgt er ook weleens voor dat een ouder type voor zeer lage prijzen de deur uitgaan omdat het plaats moet maken voor nieuwere versies of geheel nieuw ontworpen pallets. Dan kunt u als eerste hier op inspringen, zeker als u onze website bookmarkt en regelmatig eens een kijkje komt nemen. Wees er wel op tijd bij want er zijn vele kapers op de kust en soms geldt: op is op en dan zou het zonde zijn als u naast het net vist. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan. Een offerte is geheel vrijblijvend en stellen we gratis voor u op. Bent u dan tevreden over de prijzen? Dan kunt u het jawoord geven, bestellen, betalen en ontvangt u de producten in no time aan huis. We horen van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn