Op veilingen koopt u producten voor een prijs die u er voor wilt geven. Vroeger gingen we hiervoor naar een veilinghuis. Tegenwoordig kunnen we hiervoor naar een veilinghuis online en daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wij bieden een waanzinnig aanbod aan online veilingen waar u kunt op alle producten die u aanspreken en die u beslist wilt hebben. Waar bent u naar op zoek? Bekijk onze producten onder de verschillende categorieën en kies! Veilingen zijn er voor iedereen die graag zelf wil bepalen wat hij over heeft voor producten. NBD Auctions is een overzichtelijke website. Het enige wat u dient te doen wanneer u producten wilt aanschaffen is een account aanmaken op onze website. Sommige mensen vragen ons of het aanmaken van een account gratis is en die vraag kunnen wij eenvoudigweg met ‘ja’ beantwoorden. Deelnemen aan onze veilingen is gratis, tot het moment dat u een bod doet, want ieder bod is sluitend. Gaat de aanbieder dan ook op uw aanbod in, dan kunt u niet meer onder het bod uit en kunt u het product snel ophalen op de plek waar wij u van op de hoogte brengen. Wij zijn een online veilinghuis en doen ook openbare veilingen. Openbare veilingen kunt u bijwonen als u wilt. Mocht u hier interesse in hebben dan vragen wij u altijd om even contact op te nemen met een van onze medewerkers. Uiteraard helpen wij u graag verder. Voor ons staat onze service hoog in het vaandel. Onze klanten zijn mensen die producten willen kopen en tevens mensen die producten willen aanbieden. Een overzicht van onze producten vindt u op de website.

  • Maak gratis een account aan op onze website en biedt op producten
  • Na de bieding ontvangt u een bevestigingsmail binnen 24 uur
  • U gaat naar ‘doe bod’ als u online een bod wilt plaatsen op een product
  • Bent u de hoogste bieder van een bepaald product, dan is het bod sluitend
  • De prijs is opgebouwd uit uw bod, een percentage btw en veilingkosten

Veilingen en vragen

Voor mensen die vragen hebben over het hoe en wat rondom onze veilingen verwijzen wij altijd graag door naar de pagina waar onze meest gestelde vragen zijn opgesteld, inclusief de antwoorden natuurlijk. Om u een idee te geven bespreken we de belangrijkste zaken echter direct met u. Weet altijd van te voren waar u aan begint. Dat is belangrijk, wanneer u deelneemt aan veilingen. Een account aanmaken is vrijblijvend en biedt u direct de gelegenheid om aan de slag te gaan. Wij bieden luxe producten van toiletten tot computeronderdelen en werkelijk alles daar tussen in. Bekijk het assortiment, zoek en vind! Na de veiling hoort u al binnen twee dagen of het bod dat u heeft gedaan ook het hoogste bod was. Voor u betekent dat, dat u snel weer waar u aan toe bent en of u de producten in huis heeft. De factuur is zoals wij eerder al vermeldde opgebouwd uit het bedrag van uw bod, veilingkosten van zeventien procent en natuurlijk de BTW van 21 procent. U heeft verschillende betaalmogelijkheden bij het ophalen van het product. U kiest dus altijd de betaalmethode die het beste bij u wensen past. Betaal met u debit- of creditcard. Verzendkosten liggen in Nederland op €6,75 en in België op €13,50. De afhaaldatum na de veilingen is de afhaaldatum waar u gebruik van kunt maken en om het product waar u op heeft geboden in huis te halen dient u dan ook wel degelijk op deze datum aanwezig te zijn. Het kan natuurlijk door omstandigheden waar u geen controle over heeft wel eens voorkomen dat er iets misging, maar dan verwijzen we u graag door naar een koeriersdienst die het pakketje of het product in uw naam op haalt op dezelfde datum. Hou daar dus rekening mee als u mee doet aan onze veilingen.

Producten zelf aanbieden

U kunt op onze veilingen bieden of aanbieden. Heeft u een product dat u op onze veilingen wilt aanbieden, dan kan dat dus. Stelt u zich voor; u bent op zoek naar een bepaald onderdeel van een computer en u vindt dit op onze website tijdens een van onze veilingen. De volgende stap die u dient te zetten is het doen van een bod op het product dat u wilt hebben. U kunt zelf bepalen wat een bedrag is dat u voor bepaalde producten wilt betalen. Dat is wel anders dan wanneer u naar een winkel gaat. In een winkel geniet u hoogstens van kortingen, maar niet van het zelf bepalen van de prijs die u wilt betalen. Het is dan ook belangrijk dat u er voor zorgt dat u een bod doet dat realistisch is als u ook zeker wilt weten dat het product van u is. De factuur van het product dat u heeft gekocht tijdens de veilingen ontvangt u na twee dagen. Let er even op dat deze in uw postvak terecht komt. Wij krijgen wel eens berichten dat de factuur niet werd ontvangen en in de meeste gevallen komt dat omdat de factuur dan in de prullenmand terecht kwam. Op onze website bieden wij producten aan als sanitair, elektronica, gereedschap en kleding. Zoekt u naar specifieke producten, selecteer dan zorgvuldig en doe een bod op het product dat u graag wilt hebben. Wij heten u van harte welkom op onze overzichtelijke website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn