Op zoek naar een specialist in hallenbouwOngeveer 10 jaar geleden ben ik een bedrijf begonnen. Ik had vele jaren gewerkt voor verschillende bedrijven en wilde graag zelf iets starten. Ik had veel ervaring opgedaan in verschillende functies en vond dat ik klaar was om zelf iets te starten. Er zijn altijd risico’s verbonden aan het starten van een bedrijf, maar ik had mij goed voorbereid. Ik had de markt en de concurrenten onderzocht en dacht dat er een gat in de markt was. De andere bedrijven hadden zich de voorgaande jaren niet meer aangepast en ik kreeg het vermoeden dat zij dat niet snel zouden doen. Ik begon het bedrijf in mijn eentje en gebruikte bijna al mijn spaargeld. Hiermee kocht ik producten en de nodige machines. Het was voor mij een erg grote gok, want ik had bijna geen geld meer op mijn bankrekening. Gelukkig was het een goede gok, want het bedrijf begon na een stroef eerste jaar goed te lopen. Het eerste jaar was lastig, omdat ik kopers voor de producten moest zoeken en die relatie moet je eerst opbouwen. Aan het eind van het tweede jaar besloot ik om mensen aan te nemen en hierna kon ik erg snel groeien. Het bedrijf is in de 10 jaar dat het bestaat erg groot geworden en is nu een van de marktleiders. Wij zijn zo groot geworden dat wij op zoek moesten naar een specialist in hallenbouw. Het oude magazijn dat wij huurden werd te klein, waardoor wij moesten zoeken naar een alternatief. Na de situatie onderzocht te hebben, bleek een nieuwe hal bouwen de beste keuze en daarom ging ik op zoek naar een specialist in hallenbouw. Er zijn niet veel bedrijven die hallenbouw kunnen verzorgen en ik zocht een bedrijf dat hier veel ervaring mee heeft, zodat de bouw goed zou verlopen.

Olde Hensken B.V. werd onze keuze voor hallenbouw

Online zocht ik naar bedrijven die hallenbouw konden verzorgen en ik vond een aantal bedrijven. Bij mijn keuze was ervaring en kostprijs erg belangrijk. Ik wilde graag zien welke projecten deze bedrijven al hadden gedaan en vroeg daarom om voorbeelden. Ik wilde ook graag gebruikmaken van een bedrijf dat alles voor mij kon verzorgen. Ik heb het al druk genoeg met mijn bedrijf en heb zelf geen verstand van hallenbouw, daarom zocht ik naar een bedrijf die alles van begin tot eind zou kunnen verzorgen. Voor mij was het direct duidelijk dat Olde Hensken B.V. een goede keuze zou zijn, ik vond dit bedrijf via hun website http://www.oldehenskenbv.nl/projectcategorie/hallenbouw/. Dit bedrijf is een specialist in het bouwen van hallen en heeft al veel projecten succesvol afgerond. Ze kunnen garant staan voor een succesvolle afronden en geven 30 jaar garantie op de hal. Het gesprek verliep erg goed met dit bedrijf, zij hadden direct door wat ik wilde en konden alles voor mij regelen. Natuurlijk moet ik de plannen goedkeuren, maar zij verzorgen de rest. De gesprekken over het bouwen van een hal verliepen erg goed en ik was tevreden met het tarief, waardoor ik besloot om verder te gaan met dit bedrijf.

Een goede start

De werknemers van Olde Hensken B.V. zijn begonnen met de hallenbouw en tot nu toe verloopt het erg goed. De communicatie met dit bedrijf verloopt erg goed en ik ben erg tevreden over hoe het gaat. De bouw zal nog een paar maanden duren, maar ik heb er vertrouwen in dat de hal goed zal worden opgeleverd. Voor hallenbouw kan ik het bedrijf Olde Hensken B.V. aanraden.

  • Een expert in hallenbouw
  • Veel projecten succesvol afgerond
  • 30 jaar garantie
  • Een goed tarief
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn