Het laten bouwen van onze eigen woning was al jaren een droom van ons en het was dan ook een fantastische ervaring om deze droom eindelijk werkelijkheid te laten worden. Waar we ons echter erg in vergist hadden, was hoeveel er eigenlijk bij komt kijken om je eigen woning van de grond af te laten bouwen en hoeveel keuzes je daarbij wel niet moet maken. Aan de ene kant is het natuurlijk een geweldige ervaring en je weet zeker dat je op ieder gebied krijgt waar je naar op zoek bent, maar aan de andere kant waren er ook een heleboel dingen waar we van tevoren eigenlijk nog nooit over nagedacht hadden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de verwarming die we in onze eigen woning wilden laten plaatsen? Dit is iets wat je over het algemeen gewoon hebt en nu moesten we ons ineens gaan verdiepen in de mogelijkheden die er allemaal zijn op dit gebied. En we kunnen je vertellen dat zijn er nogal wat! We waren er echter al snel achter dat we voor de infrarood verwarming wilden gaan!

  • Energiezuinig
  • Innovatief
  • Prachtig

Een van de voornaamste redenen waarom wij kozen voor de infrarood verwarming is vanwege de kosten die je kunt besparen op je energierekening. Door de manier waarom de infrarood verwarming de omgeving verwarmt wordt er een stuk minder energie verbruikt dan bij veel andere soorten verwarmingen het geval is. Dit was natuurlijk al een hele goede reden om voor deze type verwarming te kiezen.

Het uiterlijk van de infrarood verwarming

Een andere belangrijke reden waarom wij kozen voor deze verwarming bij het bedrijf HeatXL is de manier waarom het eruit ziet. Veel verwarmingen zijn nu niet bepaald mooi om naar te kijken. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je je huis goed kunt verwarmen en dus nemen we het vaak voor lief. Wij vonden het echter toch wel belangrijk dat als we ervoor konden kiezen om een minder lelijk exemplaar in ons huis te laten plaatsen, we dit ook zouden doen. En met de infrarood verwarming van HeatXL vonden we precies waar we naar op zoek waren. De panelen zien er namelijk fantastisch uit en kunnen ook nog eens helemaal weggewerkt worden. Dit vonden wij echter helemaal niet nodig, want ze zien er geweldig uit in iedere ruimte in ons huis. Dit was dus echt een geweldige keuze om te kunnen maken. Daarnaast viel het ons allerzins mee hoeveel geld we kwijt waren aan de infrarood verwarming. We hadden echt verwacht dat ze een stuk duurder zouden zijn, maar bij HeatXL weten ze precies hoe ze dit moeten aanpakken!

Een geweldige keuze

Inmiddels maken we alweer enige tijd gebruik van de infrarood verwarming van dit bedrijf en we zijn er echt heel erg tevreden over. Het is moeilijk om te zeggen hoeveel geld we nu besparen op de energierekening, omdat we natuurlijk nooit een andere soort verwarming in dit huis gehad hebben, maar we zijn helemaal niet zoveel geld kwijt aan de energie die we verbruiken! Daarnaast vinden we de infrarood verwarming echt prachtig staan in ons huis. We hebben zelfs een geschikte oplossing gevonden voor het verwarmen van onze badkamer. We dachten in eerste instantie dat dit heel erg lastig zou zijn, maar dankzij de medewerkers van HeatXL hadden we ook dat zo gevonden. Het is dus echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website om er achter te komen wat ze nu precies allemaal op dit gebied hebben. De kans is zeer groot dat je hier gaat vinden waar je naar op zoek bent op dit gebied.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn