Als je een restaurant hebt, dan is het erg belangrijk om veel aandacht te besteden aan de presentatie. Deze presentatie moet tip top in orde zijn en doorschijnen in alles wat je doet. Je wilt de klanten in eerste instantie aantrekken. Daarom moet je de buitenkant van je restaurant voorzien van een zichtbare naam/logo behorende bij je restaurant. Tevens is het van belang dat je aandacht besteedt aan de gevel van je restaurant, zodat mensen die niet bekend zijn met jouw restaurant nieuwsgierig worden. Een eerste indruk zegt vaak veel, dus vergeet niet om ook de ingang en garderobe in orde te maken. Vervolgens komen de mensen binnen in het restaurant. Voordat ze ook nog maar een hap hebben genomen, zijn ze natuurlijk bezig met het observeren van de omgeving en de ambiance. Dit is echter iets waar de meeste eigenaren altijd veel aandacht aan besteden. Dus qua uitstraling in het restaurant zelf zit het meestal wel goed. Dus op dit moment zijn we nog steeds niet bij het eten aanbeland en dat is toch het meest belangrijke zou je denken. Het is zeker waar dat het eten goed moet smaken, maar als men zich niet prettig voelt in je restaurant, dan sta je eigenlijk direct met 1-0 achter. Het eten moet dan altijd fantastisch zijn als je de mensen toch weer terug wilt zien. Uiteraard moet je daar altijd naar streven, maar het helpt zeker als men al in een hele goede stemming is door de juiste presentatie en een prettige sfeer. Vervolgens is het eten ook lekker en dan is het helemaal klaar zou je denken. Maar na het eten ben je nog niet klaar. Vaak bestelt men een kopje koffie en hier is waar veel eigenaren een steekje laten vallen. Het servies moet immers uniform zijn en het kan zeker geen kwaad om de kopjes te bedrukken met een logo of de naam van je restaurant. Je laat dan zien dat je ook aandacht hebt besteed aan de kleine details en hoewel men dat misschien niet bewust zal meenemen in het eindoordeel, heeft het onbewust zeker een impact op de perceptie van je gasten. Als je kopjes laat bedrukken, dan straalt dat meteen een stukje professionaliteit uit. Ga je echter aan de slag met verschillende soorten kopjes en schoteltjes zonder logo of met versleten logo’s, dan kom dat juist alles behalve professioneel over. Daarom is het qua presentatie zo belangrijk om geen enkel detail te vergeten en zowel aan de grote als de kleine dingen te denken.

Lees meer…

Waar kan ik kopjes bedrukken?

Als je de kopjes wilt bedrukken in je restaurant of als je kopjes wilt kopen en deze kopjes wilt bedrukken, dan kun je terecht bij barista-hotelware.com. Deze site is specialist op het gebied van servies voor in het hotel of restaurant. Dus voor een professionele uitstraling ben je bij barista-hotelware.com zeker aan het goede adres. Je kunt zelf de naam of het logo van je restaurant aandragen en vervolgens gaan de experts van barista-hotelware.com aan de slag met kopjes bedrukken. Kijk dan ook snel op de site van barista-hotelware.com en ontdek alle mogelijkheden wat betreft kopjes bedrukken.

Kan ik alleen maar kopjes bedrukken?

Uiteraard kun je bij barista-hotelware.com ook terecht als je ander servies wilt bedrukken. Hierbij kun je denken aan:

  • Thee glazen
  • Water glazen
  • Mokken
  • Latte Macchiatto

Dus je kunt naast de kopjes ook de rest van je servies bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Neem contact op voor meer informatie Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd even contact opnemen met een medewerker van barista-hotelware.com. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn