Welkom bij coachpraktijk Vlinders, de plek waar je terecht kunt voor energetische holistische healing. Ons energetische lichaam, is het lichaam met onze energie. In het westen groeien we niet bepaald op met het concept van ons energetische lichaam als iets wezenlijks. Daarom raken veel mensen van hun energetische lichaam verwijderd. Daarmee bedoel ik; hun energie en daarmee ook vaak hun intuïtieve zelf. Holistische energetische healing is therapie die zich daar op richt. Het kan je helpen om weer dichter bij jezelf te komen en jezelf beter te begrijpen. Veel mensen voelen zich niet meer thuis bij zichzelf. Ze voelen zich van zichzelf verwijderd en dat heeft te maken met het feit dat er geen aandacht is voor het eigen welzijn of in ieder geval niet voldoende aandacht voor het eigen welzijn. Holistische energetische healing is healing van het zijn als geheel. Holistische leer is leer die kijkt naar het mens in al zijn facetten en niet vanuit een beperkend gedachtegoed. Ben je op zoek naar holistische energetische healing? Dan ben je bij deze praktijk helemaal op het juiste adres. Kies voor:

  • Hulp bij fysieke klachten;
  • Hulp bij emotionele klachten;
  • Hulp bij het vinden van jouw weg.

Holistische energetische healing; jouw eigen pad bewandelen

Je wilt jouw pad bewandelen. Dat pad moet kloppen bij wie jij in essentie bent. Holistische energetische healing zorgt voor een balans in je energie en dat maakt dat er meer helderheid ontstaat over wat jouw pad dan precies is. Welke weg wil je inslaan en wie je om je heen hebben. Holistische energetische healing raakt aan al die facetten. Op het moment dat je energie niet in balans is, dan zul je merken dat je zelf emotioneel ook niet in balans bent. Je merkt in je leven dat er meer conflicten ontstaan, dat je je vaker bang voelt en in de war en dat je verstrikt raakt in de keuzes die je wel of niet wilt maken. Je gaat om je heen kijken om antwoorden op de vragen te zoeken in plaats van naar binnen. Met holistische energetische healing gaan we aan de slag met jou en richten we onze blik naar binnen. healing ontstaat namelijk niet van buiten maar van binnenuit. Dat is waar we met holistische energetische healing aan gaan werken. We willen allemaal graag lekker in ons vel zitten en dat kan alleen als we naar onszelf luisteren, op tijd onze grenzen aangeven en de juiste stappen zetten naar een gezonde toekomst. Holistische energetische healing zorgt voor balans, harmonie en vrede in het leven.

Creativiteit

Creativiteit is onze puurste energie. Hoe creatiever we zijn, hoe dichter we bij onszelf zijn. Soms raken mensen de weg kwijt naar zichzelf en voelen ze zich niet creatief. Holistische healing kan bestaan uit verschillende soorten behandelingen zoals massages, gesprekken en het maken van een kleurenschema. Energetische holistische healing begint altijd met een eerste gesprek waarin we in kaart brengen wat de hulpvraag is. Hoe de behandeling verder verloopt, is geheel afhankelijk van de hulpvraag. Ieder mens is anders en heeft weer andere vragen en vraagt dus ook om een andere behandeling. Dat baseren we dus altijd helemaal op jou. De weg naar een positievere manier van denken, naar meer vertrouwen en veiligheid is er een die we stap voor stap bewandelen en de hulpmiddelen die we daarbij inzetten worden allemaal intuïtief gekozen. Wil je meer weten over de behandelingen of wat over de achtergrond van de coaching? Bekijk op je gemak de website. Bij vragen, neem gerust even contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn