Sinds begin dit jaar heb ik een nieuwe baan bij een groot bedrijf ongeveer 30 kilometer van mijn huis. Ik ben eind vorig jaar afgestudeerd en ben blij dat ik een baan heb gevonden in mijn vakgebied. Ik was al een tijdje aan het solliciteren en had verschillende gesprekken bij bedrijven gehad. Ik had van te voren niet verwacht dat het zo lang zou duren om een baan te vinden, maar ben blij dat het uiteindelijk gelukt is. Ik heb sinds een maand een auto gekocht en die gebruik ik om naar mijn werk te rijden. Ik heb al een paar jaar een scooter, maar ik vind 30 kilometer te ver om met de scooter te rijden. Bovendien moet ik vaak netjes op mijn werk aankomen en dat kan niet altijd als je met een scooter komt. Als het slecht weer is, dan is een scooter vaak niet zo handig. De eerste paar maanden kwam ik ook vaak met het openbaar vervoer naar mijn werk, maar met een auto is het veel sneller. Bovendien heb ik nu het geld om een auto te hebben. Ik wilde eerst mijn scooter nog houden voor het geval ik hem nog nodig had voor dingen, ik merk echter dat ik de scooter zelden nog gebruik sinds ik de auto heb. Daarom leek het mij verstandig om de scooter te verkopen. Door te scooter te verkopen zou ik een aardig bedrag krijgen, aangezien de scooter in zeer goede staat is. Er zijn veel mensen die een scooter willen kopen en veel mensen kopen deze apparaten ook tweedehands. Ik het leek mij het beste om online de scooter te verkopen, omdat veel mensen op het internet zoeken als ze een product tweedehands willen kopen.

Online een scooter verkopen via Venloscooters.nl

Eerst had ik zelf mijn scooter te koop gezet op een grote online marktplaats. Ik kreeg na een aantal dagen een aantal reacties en we maakten samen afspraken om de scooter te bekijken. Er kwamen een aantal mensen bij mij thuis om de scooter uit te proberen. Ik merkte dat al de bezoekers de prijs erg wilden afdingen, terwijl ze van te voren al de prijs wisten. Voor mij stond de verkoopprijs vast, maar zij wilden veel minder betalen. De scooter was nog in goede staat en ik was niet van plan om goedkoop de scooter te verkopen. Ik vond nadat ik op het internet tips zocht over een scooter verkopen de website http://venloscooters.nl/scooter-verkopen-2/. Ik las op de website van Venloscooters.nl dat je hier niet alleen scooters kan kopen, maar ook verkopen. Je kan zelf aangeven voor welke prijs je de scooter wilt verkopen en dan kan dit bedrijf het voor je afhandelen. Je betaalt een percentage over de verkoop aan dit bedrijf, maar dan regelen zij veel dingen voor je. Zij verzorgen bijvoorbeeld de promotie, bemiddeling en proefritten. Het leek mij een goed idee om mijn scooter te verkopen via deze website en nam contact met ze op.

Snel een goed bedrag ontvangen

Een scooter verkopen van de website van Venloscooters.nl was een goed idee. Ik had erg snel mijn scooter verkocht voor een goede prijs en kreeg het bedrag op mijn rekening. Ik hoefde hier bijna niets voor te doen, want het bedrijf regelde alle lastige stappen. Ik had de scooter ook in de winkel gestald, waardoor nog meer mensen de scooter konden zien. Voor een scooter verkopen is Venloscooters.nl een goede optie.

  • Snel mijn scooter verkocht
  • Je hoeft bijna niets te regelen
  • Promotie, bemiddeling en proefritten
  • De scooter stallen in de winkel
  • Een percentage over de verkoop
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn