Je kent altijd wel iemand die helemaal geen enkele moeite heeft om die paar kilo te verliezen om snel nog even in een bikini te kunnen passen. Terwijl jij de hoop al opgegeven hebt om nog in je badpak van vorig jaar te passen. Elke winter opnieuw neem je je voor om die paar kilootjes te verliezen zodat je in de zomer in je bikini past. Maar afvallen valt je niet gemakkelijk en dan zijn er nog alle feestdagen tijdens de wintermaanden. Allemaal dingen die ervoor zorgen dat makkelijk afvallen niet meteen opgaat. Of eigenlijk – als je helemaal eerlijk bent – dingen die ervoor zorgen dat je het idee van makkelijk afvallen al opgegeven hebt, voodat je eraan begonnen bent. Toch zijn er tal van manieren om makkelijk afvallen waarheid te maken. Want het is echt niet iets wat alleen opgaat voor die vage kennis die jaar in jaar uit in bikini rondloopt bij het zwembad.

Makkelijk afvallen, waar begin je?

Om makkelijk afvallen waarheid te kunnen maken, begin je met iets vinden dat voor jou werkt. Als je bijvoorbeeld erg graag bananen eet, dan kan je proberen om een bananen dieet te volgen om maar iets te noemen. Iets wat overigens geen aanrader is in het proces van gezond afvallen, maar wel een voorbeeld dat laat zien dat het vooral gaat om iets zoeken wat voor jou werkt. Als je geen bananen lust, dan zal je er bijvoorbeeld al niet eens aan beginnen. Zoek een manier die werkt voor jou, die past bij je manier van leven en die ervoor zorgt dat je met minimale aanpassingen toch dat makkelijk afvallen voor elkaar krijgt. De een zweert bij het verminderen van de koolhydraten, de ander bij maaltijdshakes. Een ding is echter zeker, als je het niet te eten vindt, dan val je weliswaar af, maar niet op een gezonde manier. Ben je klaar met het idee van weer een dieet volgen, maar wil je eigenlijk nog wel een aantal kilootjes kwijt? Wel, dan is het wellicht een idee om eens te kijken bij Orthokliniek Advies. Zij bieden namelijk een geheel verzorgde afslankkuur aan. Nieuwsgierig geworden, kijk dan op hun website; orthokliniekadvies.nl.

Waarom is afvallen zo lastig?

Veel mensen maken tijdens het afvallen de verkeerde keuzes, denk hierbij aan;

  • De verkeerde voeding
  • Motivatieverlies
  • Afvallen, nee dat past niet in mijn leven nu
  • De honger wint

Je hongergevoel is iets wat nog uit de oertijd stamt, het is een reactie die je lijf aangeeft namelijk: overleven! In veel gevallen zal je op een gegeven moment zwichten voor het hongergevoel en gaan eten. In veel gevallen zal je de verkeerde voeding gaan eten en dat leidt dan weer tot motivatieverlies als dat meerdere keren voorkomt. Een ander iets is het feit dat mensen denken dat makkelijk afvallen niet bestaat of niet in hun leven past. Het is lastig, en ik heb geen tijd om elke dag konijnenvoedsel te bereiden. Als je denkt dat afvallen nog steeds om het eten van salades gaat, dan ben je sowieso al verkeerd bezig. Afvallen is een veel ruimer iets dan enkel het eten van sla en wortelen. Makkelijk afvallen is zelfs het tegenovergestelde, zeker als je gaat kijken naar de methode van Orthokliniek Advies – want zij laten je zien dat afvallen leuk kan zijn en dat makkelijk afvallen echt bestaat en geen fabeltje is. Kan je dat vage kennisje met haar bikini laten zien dat zij niet de enige is die nog strak voor de dag kan komen. Zo kun jij volgend zomer ook helemaal stralen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn