Mijn vrouw en ik wilden al jaren graag een nieuw landelijk huis laten bouwen. Onze kinderen zijn het huis uit en we wilden graag naar buiten de stad verhuizen. We hebben jarenlang in een klein huis gewoond, met een kleine tuin en wilden graag in een rustigere omgeving wonen. We komen allebei uit kleine dorpjes in de buurt van de stad en vonden het altijd fijn om in een rustige omgeving te wonen. We woonden alleen in de stad, omdat dit veel gemakkelijk was met ons werk. Mijn vrouw is dit jaar met pensioen gegaan en ik werk nog een paar jaar door. Ik kan gelukkig veel thuiswerken, waardoor ik slechts twee dagen in de week naar mijn werk moet. Mijn vrouw is opgegroeid in een woonboerderij en ze zei dat ze dat altijd erg fijn vond. Ze wilden het liefste weer in een woonboerderij wonen. We hadden al een aantal boerderijen in de omgeving bezocht, maar vonden niet waar wij naar zochten. De boerderijen waren vaak wat ouder, terwijl wij graag in een moderne woonboerderij wilden wonen. Gelukkig konden we een mooi stuk land kopen, om daar een huis op te laten bouwen. We hoopten dat een architect landelijk stijl ons kon helpen met een landelijk huis bouwen. Wij dachten dat een architect landelijke stijl ervaring zou hebben met het combineren van stijlen en een landelijk huis bouwen. Dat was wat wij wilden. We hadden online gelezen dat een landelijk huis laten bouwen door een architect landelijke stijl niet duur hoeft te zijn en dat het soms goedkoper is om een huis te laten bouwen.

Landelijk huis bouwen; Bij Vroombouw onze architect landelijke stijl gevonden

Mijn vrouw en ik hadden van te voren een lijstje gemaakt van onze wensen en hadden online veel foto’s gevonden van wat wij mooi vinden. We wilden het lijstje en de foto’s aan een architect landelijk stijl geven voor het landelijk huis bouwen, zodat hij, of zij ons huis kon ontwerpen. Online vonden we verschillende websites van architecten en we bekeken de websites. Op deze websites zagen we echter geen voorbeelden van woonboerderijen, vaak alleen normale huizen. Gelukkig vonden we ook de website https://www.vroombouw.nl/. Op deze website vonden we wel mooie voorbeelden van moderne boerderijen en we zagen verschillende voorbeelden die wij erg mooi vonden. We namen contact op met de architect en vroegen een gesprek aan. Tijdens het gesprek lieten wij het lijstje zien en de foto’s die wij hadden gevonden. De architect liet een aantal boerderijen zien hij ontworpen had en die overeenkwamen met de foto’s. De architect gaf aan dat hij het hele project kon verzorgen, van ontwerp tot oplevering van de woonboerderij en landelijk huis bouwen. Dit leek ons een goed idee, want dan hoefden wij bijna niets te regelen. Wij hebben geen ervaring met het landelijk huis bouwen en vergunningen aanvragen, dit konden wij beter aan de architect landelijke stijl overlaten. Na het gesprek bespraken wij het idee van de architect en we besloten om hem het project ‘landelijk huis bouwen’ te laten uitvoeren.  

Een prachtige woonboerderij

De architect landelijke stijl liet ons eerst een ontwerp zien en dat vonden wij al erg mooi. Na een paar kleine aanpassingen keurden wij het goed. Hierna regelde Vroombouw alle vergunningen en zochten ze een bouwbedrijf voor het landelijk huis bouwen. Op dit moment wordt onze woonboerderij gebouwd en we kunnen er over een aantal maanden inwonen. Wij zijn erg blij met het ontwerp van onze architect landelijk stijl en Vroombouw.

  • Ze maakten een mooi ontwerp
  • Vroombouw regelt het hele project
  • Er werd goed naar ons geluisterd
  • Wij hoeven niets te regelen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn