Iedereen is natuurlijk wel eens op een evenement geweest. In veel gevallen dragen de medewerkers van het evenement een duidelijk bedrukt T-shirt waardoor het direct opvalt wie waar verantwoordelijk voor is. Soms staat er natuurlijk alleen ‘crew’ op, maar bij andere evenementen is het juist extra duidelijk en staat er tot in detail op waarvoor je iemand kunt benaderen. Organiseer je een evenement dan is een T-shirt bedrukken voor je personeel natuurlijk een slim idee. Maar wat ze je er op en wat voor shirts zoek je uit? Dit hangt uiteraard af van verschillende factoren en ook waar je persoonlijke voorkeur ligt.

  • Wat voor soort evenement organiseer je?
  • Wat wil je uitstralen?
  • Hoe erg moet iemand opvallen?
  • Wat voor tekst wil je erop zetten?

Dit zijn pas enkele dingen waar je rekening mee moet houden. Het is handig om bij het begin te beginnen. Bij Just Letters kun je uiteenlopende soorten T-shirts laten bedrukken. Een T-shirt bedrukken is daar helemaal niet zo duur en daarom is dit het bedrijf waar je moet zijn als je een T-shirt bedrukken wilt. Wij raden iemand altijd aan om van tevoren al ongeveer te bedenken wat je wilt. Op de website van Just Letters vind je veel opties en dat is natuurlijk heel erg prettig, maar het kan er ook voor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het kan dan dus verstandig zijn om al eerder ongeveer te bedenken wat je wilt hebben. Een T-shirt bedrukken lijkt misschien heel makkelijk, maar je moet toch echt wel even stil staan en nadenken over verschillende dingen. Als je gaat kijken op de website van Just Letters valt het je meteen op dat ze een heleboel soorten T-shirts hebben. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om voor een simpel T-shirt te gaan, maar zelfs dan heb je nog een ruime keuze. Wil je bijvoorbeeld een v-hals of juist een ronde hals? Het zijn allemaal dingen die je moet besluiten.

Een T-shirt bedrukken is makkelijk

Een T-shirt bedrukken is natuurlijk een goede marketing tool. Niet alleen als je een evenement organiseert, maar ook als je bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebt waar je reclame voor wilt maken. Ben je zzp-er en ga je vaak naar de grote netwerkbijeenkomsten dan wil je natuurlijk opvallen. Met een T-shirt bedrukken doe je dat! Neem bijvoorbeeld een T-shirt waar je eigen naam en natuurlijk de naam van je bedrijf op staat. Het is ook een leuk idee om bijvoorbeeld een pakkende slogan op het T-shirt te bedrukken. Hiermee heb je ook meteen een aanspreekpunt voor andere zzp-ers. Wanneer je zelf iemand met zo’n T-shirt zou zien, heb je waarschijnlijk sneller de neiging om iemand aan te spreken. Dit werkt natuurlijk bij meer mensen zo. Een T-shirt bedrukken is dus een hele slimme marketing stunt, waarmee je best nog wel eens een hoop nieuwe opdrachten binnen kunt krijgen. Het T-shirt bedrukken alleen gaat dat natuurlijk niet voor elkaar krijgen. Als de mensen je aanspreken vanwege het shirt moet je er uiteraard met een goed verhaal voor zorgen dat diegene er interesse in krijgt om een opdracht bij je af te nemen. Om je bedrijf succesvol te maken moet je meerdere dingen samen laten komen. Een T-shirt bedrukken en aantrekken zorgt er voor dat je opvalt. Je kunt er een statement mee maken. Daarna is het natuurlijk aan jou om de zaak te sluiten. Hoe je dat doet dat kun je geheel zelf invullen. Dat geldt overigens ook voor het T-shirt bedrukken. Je kunt er van alles op laten zetten. Het maakt niet uit hoe gek je het wilt maken. Je kunt het dus voor serieuzere zaken inzetten, maar ook voor juist grappige gelegenheden. Iemand die zijn vrijgezellenfeestje viert bijvoorbeeld. Daar kun je vast wel wat grappige en uitdagende teksten bij bedenken. En wat dacht je van iemand die Abraham of Sarah gaat zien? Het zijn allemaal gelegenheden waarvoor je bij dit bedrijf terecht kunt.

Feestje? Laat een T-shirt bedrukken!

Een T-shirt bedrukken kun je natuurlijk voor de meest gekke dingen doen. Wat dacht je van voor een feestje? Of voor een zelfbedacht spel? Maar je kunt ook denken aan toernooien bijvoorbeeld. Doen jullie met je bedrijf of studiegroep bijvoorbeeld mee aan een voetbaltoernooi? Maak je team herkenbaar door een T-shirt te laten bedrukken met jullie naam. Bij Just Letters ontwerp je de tekst voor op het T-shirt makkelijk zelf en nog geen twee dagen later heb je de shirts in huis. Je betaalt dan ook nog eens geen verzendkosten. Het is dus heel voordelig om hier de shirts te laten bedrukken. Bij een T-shirt bedrukken denken veel mensen dat je zelf dan de shirts moet regelen. Dit is bij Just Letters dus niet het geval. Je hebt een hele ruime keuze in shirts die daar kunt laten bedrukken. Dat is natuurlijk veel sneller en in veel gevallen ook een stuk goedkoper. Een T-shirt bedrukken hoeft dus helemaal niet zo duur te zijn. Dat is nog eens een investering die je gewoon kan doen voor je bedrijf of je evenement. Waar je het T-shirt ook voor gaat gebruiken, zo weet je zeker dat het het geld meer dan waard is. Je kunt er tenslotte een hoop plezier van hebben. Wil jij een T-shirt bedrukken? Kijk dan gewoon eens op de website van Just Letters en zie wat ze allemaal voor je kunnen doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn