Bent u op zoek naar een mooi, nieuw dekbedovertrek, hoeslaken of misschien een nieuwe molton? Dan bent u bij Descanso aan het goede adres. Descanso bedmode werd opgericht in samenwerking met Daphne Deckers, die werd geboren in Nijmegen. Daphne is in Nederland een echt stijlicoon die staat voor kwaliteit en stijl. Het voormalige model is tegenwoordig ook wel bekend als schrijfster en ze richtte samen met ons Descanso op. Ook schitterde zij als actrice in verschillende series en films zoals de film All Stars. De laatste tijd presenteerde zij ook Hollands Next Topmodel en schoof zij als presentatrice aan tafel bij RTL boulevard. Daphne zou kunnen worden omschreven als een echte alleskunner en we zien haar expertise dan ook terug in de prachtige collectie van Descanso. Daphne schrijft tevens columns en boeken. Haar boeken over opvoeden werden erg goed verkocht. Wij vinden het als winkel dan ook geweldig dat we haar naam aan ons bedrijf mogen koppelen. Onze uitgebreide collectie bedmode is zeer stijlvol en lux en biedt voor ieder wat wils. Wij zijn altijd bezig met het uitbreiden van onze collectie met mooie producten. Bedmode is aan verandering onderhevig. Dat is iets wat geldt voor alle mode, maar ook voor bedmode. De kleuren en patronen die het ene jaar in zijn, hoeven het andere jaar helemaal niet meer in te zijn en dat merken we natuurlijk aan de manier waarop de mode steeds veranderd en de dingen die in beeld worden gebracht in bijvoorbeeld reclames. De combinatie van mooie producten en hoogwaardige kwaliteit is waar wij ons op toeleggen. Wij vinden het dus niet alleen belangrijk om mooie producten te leveren. We willen ook goede producten leveren. Een greep uit ons assortiment:

  • dekbedovertrekken
  • hoeslakens
  • moltons
  • kussensloop
  • linnen en satijn

Materialen van Descanso

Materialen waar we bij Descanso veel mee werken zijn linnen en satijn. Dit zijn zeer mooie en zachte stoffen die zich heel erg goed lenen voor de bedmode. Wij vinden het altijd heel erg belangrijk dat er wordt gekozen voor de beste kwaliteit. Wist u dat u in de nacht liters vocht verliest? Sommige mensen zijn zich niet zo zeer bewust van het feit dat ze in de nacht erg veel vocht verliezen. Dat is heel erg zonde, want omdat mensen zich hier niet van bewust zijn nemen ze vaak ook geen maatregelen. Om het vocht op te vangen dat u in de nacht verliest is het namelijk van groot belang dat u een molton gebruikt. Het is namelijk niet goed dat het vocht dat u in de nacht verliest in uw matras trekt. We stellen voor dat mensen hun bed iedere week verschonen. Ook dat is iets wat veel mensen nalaten. Toch is slapen erg belangrijk, en goed slapen in een lekker schoon bed met een heerlijk zacht overtrek; dat is toch wat we allemaal wel willen! Onze bedmode biedt geweldige hoeslakens die zonder enige twijfel helemaal aansluiten bij uw interieur. Descanso streeft er naar haar collectie steeds opnieuw uit te breiden met mooie producten en nieuwe materialen die op de markt komen. Bij Descanso kunt u dan ook rekenen op een bewegend aanbod. U kunt dan ook op ieder moment een kijkje nemen op de website om te zien wat we allemaal aanbieden voor mooie hoeslakens. Onze hoeslakens komen altijd met een bijpassend kussensloop. Als u een tweepersoonshoeslaken koopt dan zitten daar altijd twee slopen bij.

Descanso online winkelen

Het is misschien wel een van de grootste ontwikkelingen die er gaande is; online winkelen! Bij Descanso spelen wij graag op ontwikkelingen in. Dat doen wij niet alleen door ons bezig te houden met de nieuwste bedmode, maar ook door onze collectie online aan te bieden. Mensen vinden het tegenwoordig namelijk prettig om vanuit huis te winkelen. Door het plaatsen van goede foto’s in onze webwinkel kunnen wij u onze hele collectie makkelijk online aanbieden en dat is heerlijk. Geen drukke winkels meer en eenvoudig online afrekenen. Dat kan gewoon. De jersey hoeslakens en moltons die wij verkopen bij Descanso zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn heerlijk om te gebruiken omdat ze erg zacht zijn. De moltons hebben een zeer hoge absorptie waarde. Dat betekent dat ze het vocht dat u in de nacht verliest erg goed opnemen. Bij Descanso verkopen we een veelheid aan producten voor in uw slaapkamer. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeuren. Kijk daarom altijd eerst online naar onze collectie voor u een aankoop doet. Een aantal voordelen van het winkelen bij Descanso zullen wij voor u op een rijtje zetten. Ten eerste is het zo dat wanneer u vandaag voor twaalf uur bestelt, u deze bestelling al de volgende dag in huis heeft. Dat is natuurlijk ideaal! Ten tweede is het afrekenen zeer makkelijk en u hoeft als u een aankoop wilt doen, niet eerst een account aan te maken bij onze winkel zoals dat wel vaker bij andere winkels het geval is. Afrekenen kan bovendien eenvoudig en veilig met PayPal of iDeal. Als het gekozen producten of de gekozen producten meer dan vijfenveertig euro waard zijn, dan betaalt u geen cent voor de verzendkosten. Bij deze voordelen kunt u nog een laatste punt optellen, en dat is dat wij op onze website regelmatig zeer goede aanbiedingen doen. Kijk dus naar onze collectie online en kies vandaag nog een mooi dekbedvertrek!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn