Heb jij verschillende foto’s op je telefoon of tablet staan die je graag wilt laten afdrukken? Dan heb je misschien zelfs al gekeken naar de mogelijkheden die er op dit gebied bestaan. Het is echter niet makkelijk om hier de juiste service voor te vinden. Je kunt het natuurlijk nog op de ouderwetse manier doen, maar dit betekent vaak dat u aan de slag moet gaan met het exporteren van de foto’s en dat vinden veel mensen een heel gedoe. Al snel wordt er dan voor gekozen om het maar helemaal niet te doen en dat is natuurlijk zonde. Je maakt de foto’s voor een reden en je wilt die mooie herinneringen uiteraard op de juiste manier bewaren. Daarom raden we je aan om hiervoor eens een kijkje te nemen op de website van het bedrijf Foto Hofma. Hier kun je namelijk makkelijk kiezen voor digitale fotos afdrukken. En dat zonder dat het je heel veel moeite zal kosten!

  • Makkelijk via de app
  • Verschillende afmetingen
  • Inclusief 1 uur service
  • Fotohofma.nl

Bij de winkel Foto Hofma bieden ze je een heleboel mogelijkheden aan wanneer het aankomt op het digitale fotos afdrukken. Ze hebben hier ten eerste een hele makkelijke app voor die je kunt gebruiken voor het digitale fotos afdrukken. Het enige wat jij hoeft te doen is de app te downloaden en hier de foto’s die jij wilt afdrukken in up te loaden. Wanneer je dat eenmaal gedaan hebt, dan kun je een keuze maken uit de vele opties die ze hier aanbieden.

De opties bij digitale fotos afdrukken

Wil jij graag een aantal van je digitale fotos afdrukken in het standaard formaat 30x45cm? Dan kun je deze na een uur al ophalen in de winkel in Apeldoorn. Maar dit is natuurlijk bij lange na niet de enige optie die ze je hier aanbieden. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor allerlei andere formaten. Dit gaat wel tot 110x330cm. Je kunt hier dus de keuze maken die jij graag wilt hebben. Daarnaast bieden ze ook de optie aan om het digitale fotos afdrukken op verschillende materialen te doen. Wil je bijvoorbeeld een prachtige canvas foto? Dan is dat hier mogelijk. Ook kan het bijvoorbeeld afgedrukt worden op hout of glas. Wil je een speciaal cadeau geven? Laat er dan een puzzel van maken! Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij dit bedrijf. Je kunt er ook voor kiezen om een foto te laten inlijsten of om deze in een fotoalbum op te laten nemen. Zoals je dus kunt zien is er een hoop mogelijk op het gebied van digitale fotos afdrukken.

Misschien toch een digitale lijst

Kiezen voor digitale fotos afdrukken is iets waar steeds meer mensen de laatste tijd weer voor kiezen. Het heeft toch wel wat om de foto’s die jij gemaakt hebt weer terug te zien in je huis en dat je hiervoor niet de hele tijd op je telefoon hoeft te kijken. Wil jij liever niet kiezen voor de digitale fotos afdrukken, maar wil je deze wel op een bepaalde manier zichtbaar maken in je huis? Kies dan voor de optie om deze in een digitale lijst te zetten. Ook hiervoor kun je terecht bij Foto Hofma. Je kunt hier naast digitale fotos afdrukken dus ook kiezen voor het aanschaffen van een of meerdere zeer betaalbare digitale fotolijsten. Je hebt deze in allerlei soorten en maten en de kans is dan ook groot dat je precies gaat vinden waar je naar op zoek bent op dit gebied. Download de app van Foto Hofma vandaag nog en ontdek de mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn