Door de evolutie hebben de mensen eigenlijk nog maar heel weinig haar over. Sommige mannen hebben nog heel veel rug en borsthaar, maar andere mannen zijn vrijwel helemaal kaal op hun lichaam. Zelfs de baardgroei is bij sommige mannen zeer matig ontwikkeld. Maar hoe kaal we ook worden, we hebben nog altijd te maken met ene volle bos hoofdhaar. Blijkbaar is borsthaar evolutionair gezien minder noodzakelijk dan hoofdhaar. Dat is ook niet zo gek natuurlijk, want we dragen immers gewoon warme kleding en dus is haar op de huid helemaal niet meer nodig. Maar we zijn wel veel buiten in de zon en in de kou, en dus is het voor je hoofd wel fijn als deze wordt beschermd door een bos haar. Toch hebben veel mensen te kampen met haarverlies. Nu is dat evolutionair gezien niet een groot probleem. Mocht het koud zijn, dan kun je een muts opzetten en als de zon schijnt, dan kun je je hoofd insmeren met zonnebrandcrème. Maar esthetisch is het een heel ander verhaal. Er zijn mannen die er mannelijk en stoer uitzien met een kaal hoofd. Deze mannen hebben soms niet eens last van haarverlies, maar kiezen er zelf voor om hun hoofd kaal te scheren. Vaak zie je ook dat ze een kaal hoofd combineren met een ruige baard. Deze mannen zien er vaak erg aantrekkelijk uit en hebben dan ook niets te klagen. Maar er zijn ook mannen die menen dat ze er kaal of met minder haar een stuk minder aantrekkelijk uitzien. Het is ook zo dat niet elk hoofd een vorm heeft die zich leent voor een kaal hoofd. Gelukkig kun je het haarverlies bestrijden met een haartransplantatie. En het mooie is dat je hier meteen een kleine vakantie van kunt maken. Je kunt namelijk het beste naar Esteworld gaan voor een haartransplantatie en deze kliniek bevindt zich in Turkije. Dus het is zeker geen slecht idee om in de zomerperiode een vakantie te boeken naar Turkije en tegelijk (voor of na de vakantie) een haartransplantatie te ondergaan. Zo kun je toch nog een beetje profiteren van je haaruitval. Je kunt bij Esteworld terecht voor verschillende soorten van haartransplantaties. Soms heb je een opschuivende haarlijn en dat kan met een haartransplantatie worden teruggedrongen. Soms heb je te maken met een kale kruin en dat kun je via een haartransplantatie ongedaan maken. Ook dunner wordend haar kan aangepakt worden middels een haartransplantatie. Dus ben je niet blij met je kale hoofd of kalende hoofd, maak dan snel een afspraak voor een haartransplantatie.

Surf naar esteworld-haartransplantatie.nl voor meer informatie

Op de site van esteworld-haartransplantatie.nl vind je veel informatie betreffende de procedure van een haartransplantatie in deze kliniek. Tevens vind je meteen een overzicht van alle voordelen. Hierbij kun je denken aan voordelen zoals:

  • Direct contact met kliniek, geen tussenpersoon
  • Nederlandse begeleiding in de kliniek
  • Gratis consult en nazorg door haarspecialist in Nederland
  • Behandeling in Internationale top 20 kliniek
  • Goedgekeurd door Ministerie van Volksgezondheid
  • ISO9001- en TUV-kwaliteitskeurmerk
  • Keurmerk van Nederlandse Haarstichting
  • Garantie op het resultaat

Dus hoewel de kliniek in het buitenland is, kun je toch gewoon profiteren van Nederlandse begeleiding. Dat maakt de hele ervaring wel zo comforttabel natuurlijk. Los daarvan beschikt de kliniek over alle nodige keurmerken.

Wat kan ik verwachten als ik kies voor Esteworld?

Als je kiest voor Esteworld, dan kun je vertrouwen op de beste kwaliteit en vooral ook de beste zorg. Je verblijft in een luxehotel en je wordt uiteraard netjes opgehaald van het vliegveld.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn