Wanneer je last hebt van ongedierte in huis, dan bel je de ongediertebestrijding. Het maakt niet uit waar je last van hebt, zij hebben de snelste en makkelijkste oplossing om ervan af te raken. Er zijn veel verschillende soorten ongedierte, heb je bijvoorbeeld last van;

  • Kevers
  • Muizen
  • Vlooien
  • Wespen
  • Vliegen

dan kan je de ongediertebestrijding bellen. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van muizen, kan je je lol op. Ze zullen niet alleen in alle eetbare zaken knagen, maar ook in veel dingen die niet eetbaar zijn. De vrouw des huizes staat op een stoel te gillen naar de muis, terwijl de hond of kat des huizes er een keer naar kijkt van, ach ik heb toch al gegeten? Om vervolgens verder te gaan met slapen. Muizen laten je schrikken, zeker als ze de stroomkabels gevonden hebben en een poging doen om zichzelf te elektrocuteren en daarmee de stroom uitschakelen. Hoewel het deels als een slechte film klinkt, het hierboven geschetste scenario, is er meer waarheid van dan je zou denken. Je keukenkastjes liggen vol met muizenkeutels, ze zitten in de kledingkasten om materiaal te zoeken voor een nest, en zijn vaak ‘s nachts het meest actief waarmee ze je uit je slaap kunnen halen. Om nog niet te spreken van de gezondheidsrisico’s die ze met zich meebrengen. Met andere woorden, heb je last van muizen schakel dan ongediertebestrijding in, want een paar muizenvallen of wat gif doet in de meeste gevallen zijn werk niet, of niet volledig. De ongediertebestrijding zal met alles rekening houden bij het bestrijden van de muizen. Want als je huisdieren of kleine kinderen hebt is het niet verstandig om met vallen en gif te werken. Samen kom je tot de beste oplossing om de muizen te verdelgen.

Ongediertebestrijding ook bij schimmels

Hoewel je in Nederland in de meeste huizen niet meteen last zal hebben van schimmel die in hout zit, is het toch nog best wel een veel voorkomend probleem. En eerlijk is eerlijk wie schimmel heeft, heeft een probleem. Om schimmel te bestrijden moet er goed geventileerd worden, en om je oude schuurtje nu even op te lichten op zijn fundering om er een rooster onder te zetten voor ventilatie is vaak geen directe oplossing. In een schuurtje kunnen er ook grovere maatregelen getroffen worden, om de schimmel te verwijderen. Maar wie bijvoorbeeld schimmel in een stacaravan krijgt? Wel die heeft een probleem. Dan is ongediertebestrijding bellen om je te helpen een heel erg goed idee. Zij zullen je helpen met het opstellen van een plan van aanpak, en helpen dit uit te voeren. Ongediertebestrijding is wellicht niet het eerste waar je aan denkt bij schimmels, maar het is zeker iets waar ze je goed bij kunnen helpen. En hoewel veel ongedierte slecht is voor je gezondheid, is het inademen van schimmels in sommige gevallen levensgevaarlijk. Een kwestie van snel handelen dus!

Voorkomen is beter dan genezen

Een ding is zeker, hoe positief je ook bent over je plaatselijke ongediertebestrijding, voorkomen is beter dan genezen. Wil je meer informatie hoe je ongedierte kunt voorkomen? Kijk dan eens op de website van Beestjes Kwijt (beestjeskwijt.nl), zij hebben niet alleen een oplossing voor alle soorten ongedierte, maar hebben ook een heel plan van aanpak om ongedierte te voorkomen. Kijk op hun website voor alle informatie over ongedierte en ongediertebestrijding die je maar kunt wensen. Mocht je onverhoopt toch nog problemen hebben, dan kan je ze meteen bellen of het contactformulier invullen, ze werken namelijk door heel Nederland!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn