Fysio ErmeloDe fysio Ermelo Quiek biedt op vele vlakken professionele fysiotherapie voor verschillende doelgroepen. Met een enthousiast en deskundig team zitten zij klaar voor iedereen die lichamelijke ongemakken ervaart. Meestal wordt u door een dokter doorverwezen als u al een periode lichamelijke klachten heeft. Dat kan variëren van klachten tijdens het lopen, verkrampte spieren, of langdurige pijnen. Er zijn veel redenen dat mensen bij een fysiotherapeut komen. Belangrijk is dat de patiënt zich prettig voelt bij de fysiotherapeut. Hier werken de medewerkers iedere dag aan. Zij begrijpen dat een goede vertrouwelijke band bijdraagt aan het resultaat. Verder zorgen zij ook voor een prettige sfeer in de praktijk. Het moet een plek zijn waar mensen graag komen. De reden dat zij fysio Ermelo moeten bezoeken is niet altijd prettig. Wanneer de praktijk toch een prettige uitstraling en sfeer heeft, verzacht dat al de omstandigheden waar sommige patiënten zich in bevinden. Zo richt Quiek zich op een prettige familiesfeer. Een waar de hele familie bij terecht kan. Als vader en moeder bekend en vertrouwd zijn, dan is het voor de kinderen minder moeilijk om ook bij deze fysiotherapeut te lopen. Quiek staat voor een frisse, levenskrachtige en vitale fysio Ermelo en dat geven zij graag over aan de mensen in de praktijk.

De specialismen van fysio Ermelo

Voor meerdere problemen staat de fysio Ermelo voor u klaar. De vormen die zij aanbieden zijn:

  • Fysiotherapie
  • Kinderoefentherapie
  • Cesartherapie
  • Handtherapie

Met fysiotherapie wordt ernaar gewerkt om uw eigen functioneren weer terug te brengen. Dat u snel weer zelfstandig activiteiten kunt oppakken en daarbij geen ongemakken ervaart. Hierbij wordt niet alleen uw lichaam aangepakt, maar zij horen ook graag onder wat voor omstandigheden u leeft. Wat voor werk u doet, wat uw gezinssituatie is en andere zaken die u bezighouden. Al deze omstandigheden kunnen namelijk bijdragen aan het genezingsproces. Cesartherapie heeft weer een andere benadering. Dit is juist ontwikkeld om klachten te voorkomen. Zo werken zij eraan uw houding of andere afwijkingen te verhelpen die ernstige klachten kunnen veroorzaken. Denk daarbij aan een verkeerde houding bij het lopen of het zitten. Doet u lichamelijk werk, dan wordt gekeken hoe u uw lichaam het beste kunt gebruiken om uw werk uit te voeren. Dankzij de cesartherapie bij fysio Ermelo zal u uw werk lang kunnen uitvoeren, zonder lichamelijke klachten te krijgen. Handtherapie is misschien een onbekende vorm. Dit is gericht op de hand, pols en onderarm. Door dit alle aandacht te geven worden de functies van spieren, pezen en gewrichten op verzorgende wijze aangepakt, zodat pijn en stijfheid wordt voorkomen.

Therapie voor kinderen

Ook kinderen moeten weleens naar de fysiotherapeut en fysio Ermelo is daar de geschikte praktijk voor. Kinderen komen regelmatig in de praktijk bij motorische problemen. Vaak wordt dit redelijk tijdig gesignaleerd. Meestal wordt dit in de gaten houden door een kinderarts of het consultatiebureau. Als het kind ouder wordt, dan kan opgemerkt worden dat het kind motorisch achter loopt. Mocht dat zo zijn, dan kan een fysiotherapeut helpen om een kind daarbij op weg te helpen. Bij kinderen gaat dat anders dan bij volwassenen. Vaak wordt door middel van spel het kind geleerd anders te bewegen. Zelfs kinderen tot vier jaar komen in aanmerking voor therapie bij fysio Ermelo. Bekijk op de website quiek.nl wat de therapieën inhouden en bij welke symptomen kinderen en volwassenen kunnen aankloppen bij een van de fysiotherapeuten van Quiek. Een afspraak maken kan via de website, maar u kunt natuurlijk ook gerust telefonisch met ze opnemen. Herkent u de klachten die omschreven staan? Bespreek dit dan gerust met fysio Ermelo en vraag wat zij voor u kunnen betekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn