Heeft u kleding die maar niet schoon te krijgen is? Dan kunt u een keer naar onze stomerij in Mijdrecht komen om te zien hoe wij de vlekken voor u zouden kunnen verwijderen. Wij werken namelijk met de nieuwste technieken en kunnen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij hopen daarom ook dat u een keer gebruik zou willen maken van onze stomerij in Mijdrecht. Wij werken altijd met de beste methoden waardoor wij u kunnen garanderen dat u hier heel goede resultaten tegemoet mag zien. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer in onze stomerij in Mijdrecht zouden mogen aantreffen zodat wij u kunnen laten zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen. Wij werken heel veel voor mensen die geen raad meer weten met de vlekken die zij in hun kleding of andere stoffen hebben gekregen. Wij hopen daarom ook dat uw geval tot de vijfennegentig procent van de gevallen hoort die wij tot een goed einde brengen ieder jaar. Wij kunnen u in onze stomerij in Mijdrecht alles vertellen over hoe wij te werk zullen gaan en wat wij allemaal kunnen doen om u een mooi resultaat te bieden. Uiteraard kunt u bij onze stomerij in Mijdrecht ook terecht voor andere adviezen. Wij zijn namelijk niet alleen een stomerij in Mijdrecht, maar wij kunnen u ook helpen met het verstellen van uw kleding wanneer dit nodig is. Wij werken altijd zo snel mogelijk en negen van de tien keer kunt u uw kleding dezelfde dag nog weer bij ons komen ophalen. Kom daarom vroeg in de ochtend naar onze stomerij in Mijdrecht en wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn. Kortom: wij hopen u snel een keer persoonlijk te mogen spreken over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

In onze stomerij in Mijdrecht kunt u ook terecht voor verstelwerk

Wilt u graag een keer uw broek laten verstellen omdat deze niet meer helemaal past? Ook dan heten wij u van harte welkom in onze stomerij in Mijdrecht omdat u hier ook gebruik kunt komen maken van onze reparatieservice. Deze service werkt al vele jaren hard om onze klanten te helpen bij het herstellen van schade die zij aan hun kleding hebben opgelopen, of om hen te helpen met het verstellen van hun kleding zodat dit weer als gegoten past. Kom daarom snel een keer naar onze stomerij in Mijdrecht om te kijken hoe wij u van dienst zouden kunnen zijn. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen en wij zorgen er altijd voor dat u voor een goede prijs geholpen wordt. Aarzel dus ook vooral niet heel veel langer meer en kom snel een keer langs in onze stomerij in Mijdrecht. Ook kunt u alvast even een kijkje nemen op onze site om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij bieden u namelijk nog veel meer interessante diensten aan.

U kunt bij ons ook kussens laten naaien

Wilt u graag nieuwe kussens voor uw woning, boot of caravan? Kom dan ook een keer naar onze stomerij in Mijdrecht omdat wij u heel veel te bieden hebben. Kortom:

  • wij zijn uw partner wanneer het gaat over het vakkundig stomen van uw kleding
  • wij kunnen uw kleding ook verstellen
  • wij maken graag uw nieuwe kussens voor u
  • kledingreparatie-uithoorn.nl

Wij hopen dat wij u snel een keer in onze zaak zouden mogen begroeten. Wij horen namelijk graag van u hoe wij u van dienst zouden kunnen zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn