Het zat er al een tijdje aan te komen dat ik waarschijnlijk een vacature fiscalist moest gaan plaatsen. Ik had jarenlang een geweldige fiscalist in dienst gehad, maar zij wilde graag haar vleugels spreiden en wat meer van de wereld gaan zien. Ik vond het absoluut niet leuk om haar te laten gaan, maar helaas was het niet anders en had ik hier niet bepaald een keuze in. Een van de dingen waarom ik er zo tegenop zag om haar niet langer in dienst te hebben was niet alleen dat ik haar geweldige inzet en specialiteit moest gaan missen, maar ook omdat ik wist dat het heel erg moeilijk zou gaan worden om met een vacature fiscalist een vervanger voor haar te vinden. Gelukkig vond ik op dit gebied hulp van het bedrijf Profilink. Dit wervings- en selectiebureau weet precies waar ze mee bezig zijn op het gebied van het vinden van de juiste kandidaten voor de specialisaties:

  • Accountancy
  • Fiscaliteit

Je zou misschien denken dat het toch niet moeilijk hoeft te zijn om een vacature fiscalist te plaatsen en hiervoor de geschikte kandidaat te vinden. En alhoewel je inderdaad een hoop reacties zult krijgen op de vacature fiscalist, is dat nu juist ook waar het probleem ligt. Tenslotte is het lastiger dan je denkt om het kaf van het koren te scheiden.

De kandidaten voor de vacature fiscalist

Toen ik eenmaal eens rond gekeken had op de website van het bedrijf Profilink werd het me al snel duidelijk dat dit een heel erg goed bedrijf zou zijn die mij kon helpen met mijn vacature fiscalist. Niet alleen hadden ze hier de perfecte specialiteiten, ik vond ook de mentaliteit die ze hier hebben heel erg fijn. Zo nemen ze echt het leeuwendeel van het plaatsen en onder handen nemen van de vacature fiscalist van je over, maar niet zonder jou hiervan op de hoogte te houden. Ze hebben voor het plaatsen van de vacature fiscalist dan ook eerst ervoor gezorgd dat ze duidelijk voor ogen hadden waar ik nu precies naar op zoek was en hoe zij deze kandidaat dan het beste konden vinden. Dit gaf voor mij een hoop vertrouwen erin dat zij precies zouden slagen in deze missie. Aan het begin was er afgesproken dat zij voor mij een aantal geschikte kandidaten zouden interviewen en dat ze dan een kleinere selectie van deze groep zouden maken waar ik nog mee eens rond de tafel zou gaan zitten. Op die manier vond ik dus eigenlijk nog op een zeer eenvoudige manier de kandidaat voor mijn vacature fiscalist.

Een echte aanrader

Als jij als werkgever ook op zoek bent naar een nieuwe accountant of fiscalist, dan kan ik je zeker aanraden om bijvoorbeeld je vacature fiscalist op de website van Profilink te laten zetten. Hier zul je absoluut geen spijt van krijgen. Als ondernemer heb je vast wel eens eerder gemerkt hoe fijn het kan zijn om samen te werken met mensen die verstand hebben van dingen waar jij dat niet hebt. Daarnaast is het gewoon heel erg belangrijk om een goed team onder je te hebben werken en door jouw vacature fiscalist op de juiste manier onder handen te nemen, kun je dat voor elkaar krijgen. Als jij hier interesse in hebt, dan raad ik je aan om eens te beginnen met het doornemen van de informatie die je op de website van Profilink kunt vinden. Als je dan nog ergens vragen over hebt, dan kun je die uiteraard via de klantenservice van het bedrijf stellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn