Ik vind het altijd heel erg lastig om nieuwe dingen te leren en vandaar dat ik ook heel erg lang gewacht heb met het behalen van mijn rijbewijs. Ik merkte echter dat ik minder kans op een baan had omdat ik altijd maar moest vertellen dat ik nog geen rijbewijs had. Vandaar dat ik op een gegeven moment maar eens ben gaan kijken of ik misschien een autorijschool in Amersfoort kon vinden die mensen met autisme kon begeleiden. Ik heb namelijk last van autisme en daarom wilde ik graag bij een autorijschool in Amersfoort aan de slag die daar mee wist om te gaan. Ik ben even gaan kijken op het internet en al heel erg snel zag ik dat men bij AutorijschoolWietse.nl mensen met autisme goed weet te begeleiden. Dat sprak mij natuurlijk erg aan en vandaar dat ik maar eens even contact opgenomen heb met de mensen van deze autorijschool in Amersfoort. Zij vertelden mij dat ik diezelfde week nog wel kon beginnen en dat wilde ik dan ook graag. Ik heb gevraagd of ik voortaan iedere woensdagmiddag les kon krijgen en dat was geen enkel probleem voor de mensen van deze autorijschool in Amersfoort. Zo gezegd zo gedaan, ik zat diezelfde week nog in de auto bij deze instructeur en ik heb daar al meteen de eerste les heel veel opgestoken. Ik ben dan ook heel erg blij met het feit dat ik bij deze autorijschool in Amersfoort lessen ben gaan nemen. Men is hier heel geduldig en bovendien ook heel erg duidelijk. Dat is precies waar ik baat bij heb en vandaar dat ik altijd met veel plezier aan de lessen begin. Wilt u ook graag met deze autorijschool in Amersfoort gaan werken? Kijk dan even op de site AutorijschoolWietse.nl. Hier kunt u altijd een proefles aanvragen.

Deze autorijschool in Amersfoort geeft mij heel duidelijke instructies

Ik word altijd nerveus wanneer iemand niet duidelijk met mij communiceert. Ik weet dat dat voortkomt uit het feit dat ik autistisch ben, maar ik kan er helaas verder ook niet veel aan doen. Bij deze autorijschool in Amersfoort weten ze namelijk dat ze duidelijk moeten zijn en dat ze niet bang hoeven te zijn dat ze onbeleefd tegen mij zijn. Wanneer ik namelijk duidelijke instructies krijg, blijf ik rustig. Dat is zeker in het verkeer heel erg fijn en vandaar dat ik ook blij ben dat ik les ben gaan nemen bij deze autorijschool in Amersfoort. Hier is de instructeur namelijk gewend aan wat bijzondere mensen en hij geeft mij daarom ook altijd heel duidelijk aan wat ik moet doen. Ik merk aan alles dat deze autorijschool in Amersfoort ervaring heeft met mensen zoals ik en dat is heel fijn om te ervaren. Ik ben dan ook in korte tijd heel goed voorbereid op het landelijke examen en ik had ook hier een instructeur die gewend is om met mensen met autisme om te gaan. Ik ben tot mijn grote verbazing dan ook in een keer geslaagd. Dat was nooit gelukt als ik niet zo’n goede instructeur van deze autorijschool in Amersfoort had mogen ontmoeten.

Ik ben in een keer geslaagd!

Ik ben heel blij dat ik momenteel het roze papiertje op zak heb en ik kan iedereen aanraden om ook les te komen volgen bij deze instructeur. Kortom:

  • hier kunt u een lessenpakket aanvragen inclusief examen voor een vaste prijs
  • hier geeft men tijdens de lessen heel duidelijke instructies en feedback
  • deze instructeur is gewend om met mensen om te gaan met speciale wensen

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn