Het Unified Brain Model combineert bekende en erkende neurowetenschappelijke feiten en ontdekkingen en voegt al deze gefragmenteerde wijsheid samen tot een enkel, alomvattend kennissysteem. Het model geeft inzicht in hoe gedachten worden gevormd, waar emoties vandaan komen en hoe overtuigingen zich ontwikkelen en vast kunnen komen te zitten. De bron van psychosomatische aandoeningen en saboterende denkpatronen kan diep in het onderbewustzijn worden gevonden. De geest drijft gevoelens en gedrag, dus we zijn volledig afhankelijk van ons brein voor geluk en gezondheid. Dit inzicht werd de basis van een unieke methode, een krachtige vraaggerichte techniek waarmee we ons denken en gedrag manifest en permanent kunnen beïnvloeden: PMA coaching. Deze manier van coaching biedt een ongekende positieve energie. Alles wat je waarneemt en ervaart, wordt opgeslagen in je brein. Elk binnenkomend gegeven krijgt een eigen code en wordt voortdurend geanalyseerd. Al deze codes zijn met elkaar verbonden en samen vormen ze het bewustzijn. Soms worden nieuwe gegevens niet correct verwerkt. Een intense ervaring kan het coderingssysteem blokkeren, waardoor gegevens onjuist worden opgeslagen. PMA coaching is ontworpen om mentale storingen te verhelpen en om negatief geladen informatie om te zetten in positieve energie. Door de juiste vragen te stellen, stelt PMA coaching jou in staat om de oorzaken van onverklaarbare lichamelijke aandoeningen en energievretende gedragingen bloot te leggen en het probleem bij de bron aan te pakken.

Ontdek PMA coaching in de praktijk

PMA coaching is niet alleen een geweldig hulpmiddel dat ongelooflijke mogelijkheden biedt voor trainers, coaches en therapeuten. PMA helpt mensen weer op het goede spoor te krijgen door hen te helpen hun leven duidelijk en permanent te verbeteren. Wat jouw doelstellingen ook zijn: een betere gezondheid, stabielere relaties en emoties, professionele ontwikkeling of duurzame zelfontwikkeling, PMA coaching biedt de oplossing. Ontdek het zelf bij Hilde van Veggel Coaching! Met deze vorm van coaching zul je geen terugval ervaren. Progressive Mental Alignment is een aanwinst voor elke behandeling. Voor een trainer of coach biedt de op vragen gebaseerde techniek voor het eerst een hulpmiddel waarmee je mensen echt kunt helpen. Wat het doel van de behandeling ook is, met behulp van PMA kunt u duidelijke en blijvende resultaten beloven. Informatie die verkeerd in de hersenen is opgeslagen, heeft een saboterende invloed op je welzijn. PMA coaching is nog steeds de enige methode die de oorzaak van mentale blokkades in het onderbewustzijn kan detecteren en transformeren in positieve, gezonde en inspirerende energie. PMA is geen motiverende techniek die tijdelijke verlichting biedt, maar een oplossing die blijvende verandering en oneindige groei biedt. Een krachtige, op vragen gebaseerde techniek waarmee je je doelstellingen kunt bereiken en terugval kunt voorkomen. Samen met Hilde ga je door een proces dat een heel nieuw niveau van bewustzijn en acceptatie creëert, wat leidt tot verbazingwekkende transformaties waarvan je niet eens had durven dromen dat het bestaat. Niet alleen verbetert jouw energie en gedrag onmiddellijk, maar je kunt letterlijk opmerken en ervaren dat je na een dag er jonger uitziet, je vitaler voelt en meer ontspannen.

Als je alles al geprobeerd hebt

Iedereen die geïnteresseerd is in zelfverbetering kan kiezen uit talloze opties. Er zijn therapieën, cursussen of workshops voor elk denkbaar probleem, en in theorie beloven ze allemaal verbluffende resultaten. In de praktijk echter biedt geen van deze methoden, ondanks hun goede bedoelingen, een echte oplossing, laat staan ​​blijvende resultaten. PMA doet dit wel! Als je last hebt van onderstaande, bekijk dan de website hildevanveggelcoaching.nl en sla vandaag nog een nieuwe weg in!

  • Depressieve gevoelens
  • Een leeg gevoel (geen energie)
  • Vermoeidheid zonder echt een reden
  • Gevoelens van angst
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn