Mijn ex-vrouw en ik zijn ruim zeven jaar geleden uit elkaar gegaan. Wij hebben vele goede jaren gehad en zelfs twee kinderen uit de relatie, maar de laatste jaren ging het echt niet meer tussen ons. Wij hadden meer ruzie dan goede dagen en realiseerden ons, dat dit niet goed was voor onze kinderen. Wij besloten om te scheiden en omdat ik meer verdiende, moest ik alimentatie aan haar betalen, daarnaast heeft zij ook de kinderen in huis, waar ik ook voor meebetaal. Dingen veranderen in zeven jaar en ik had het gevoel dat ik te veel betaalde aan mijn ex-vrouw. Ik wilde dit graag onderzoeken en de alimentatie wijzigen als dit het geval was. Op de website alimentatie-wijzigen.nl kwam ik erachter, dat ik inderdaad te veel betaalde en met de hulp van hun advocaat werd dit bedrag aangepast. Sinds onze scheiding hebben mijn ex en ik veel contact en daar ben ik erg blij om. Wij proberen nog steeds in overleg onze kinderen op te voeden en hebben regelmatig contact. De kinderen verblijven voornamelijk bij haar en dit heeft invloed op de alimentatie die ik moet betalen. Mijn ex heeft woont nu echter samen met een andere man en heeft een betere baan, daarom wilde ik onderzoeken of ik de alimentatie wijzigen kon. Ik vind het niet erg om te betalen, maar vind dat dit wel op een eerlijke manier moet, ik wil namelijk niet te veel betalen om mijn ex haar leven gemakkelijker te maken en mij leven moeilijker. Ik maakte mij wel een beetje zorgen, dat de alimentatie wijzigen invloed zou hebben op de relatie tussen mij en mij ex. Gelukkig wilde zij de alimentatie ook op een eerlijke manier regelen en gaf aan dat zij mee wilde helpen met de controle van het bedrag. 

Hulp met de alimentatie wijzigen

Online zocht ik op hoe ik kon berekenen of ik het juiste bedrag betaalde en hoe ik indien van toepassing de alimentatie wijzigen kon. Ik kwam al snel de website alimentatie-wijzigen.nl tegen en zag dat dit bedrijf mij kon helpen. Ik kon een gratis alimentatiecheck laten uitvoeren, waarvoor ik een intakegesprek had, daarna moest ik verschillende documenten opsturen en invullen en daarna had ik een advies gesprek. Het bleek inderdaad dat ik te veel alimentatie betaalde en dit bedrijf kon mij ook helpen om de alimentatie te wijzigen. De advocaat ging in gesprek met mijn ex en mij en samen konden wij de hele situatie bespreken.

Ik betaal nu een flink bedrag per maand minder

Na het gesprek konden wij samen de alimentatie wijzigen en voor mij was dit een flink bedrag. Mijn ex was er niet blij mee, maar begreep dat dit eerlijk was. Met de hulp van de advocaat houd ik meer geld per maand over en daar ben ik erg blij. Ik ben erg blij dat ik contact heb opgenomen met dit bedrijf en raad andere mensen aan om ook de alimentatie te controleren.

  • Ik kon gratis een alimentatiecheck laten uitvoeren
  • Ik had een intakegesprek, moest documenten opsturen en kreeg daarna advies
  • De advocaat hielp mij om de alimentatie te wijzigen
  • Ik betaal nu minder per maand aan mijn ex   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn