Wij hebben een aantal jaar geleden een deel van onze winkel op het internet te koop aangeboden. Wij merkten namelijk dat steeds meer mensen hun producten inkopen via het internet en dat zorgde ervoor dat wij steeds minder omzet maakten omdat de meeste mensen niet meer naar onze winkel kwamen. Aan onze producten lag het niet want wij kregen altijd veel complimenten over onze goederen. Het was vooral dat mensen niet meer naar onze winkel wilden rijden om hun goederen op te halen. Wij hebben daarom besloten om een webwinkel te laten maken waar mensen dan eenvoudig bestellingen konden plaatsen. Wij hebben toen al heel snel gemerkt dat het niet eenvoudig is om een webwinkel te laten maken die eenvoudig te gebruiken is. Het is namelijk zo dat je vaak veel verstand van computers en websites moet hebben om een site te gebruiken waar je goederen verkoopt. Wij zijn beide niet de meest handige mensen wanneer het gaat over computers en wij hebben daarom bekeken wat de mogelijkheden waren om een Magento webshop te laten maken. Wij hebben namelijk heel veel over een Magento webshop gelezen en het leek ons goed om een keer te kijken of een Magento webshop aan onze eisen zou voldoen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om meer over een Magento webshop te weten te komen. Wij hebben uitgebreid op het internet gezocht naar mogelijkheden wij hebben toen gezien dat wij de meeste informatie over een Magento webshop konden vinden op de site van creativeict.nl. Deze site is namelijk niet alleen het adres om alles over een Magento webshop te weten te komen, maar ook waar je er een kunt laten maken. Daarmee sloegen wij dus twee vliegen in een klap en het was voor ons al heel snel duidelijk dat wanneer wij met een Magento webshop zouden gaan werken, wij deze graag door de mensen van creativeict.nl wilden laten maken. Wij hebben daarom al heel snel een keer een afspraak gemaakt met deze mensen omdat wij graag van hen wilden horen wat de mogelijkheden allemaal waren. Wij waren blij om te horen dat zij, wanneer dat nodig was, meteen voor ons aan de slag konden gaan.

Wij zijn blij met onze Magento webshop

Wij hebben de mensen van creativeict.nl uiteindelijk opdracht gegeven om voor ons een Magento webshop te maken en daar hebben wij geen seconde spijt van gehad. Wij hebben namelijk een heel mooie Magento webshop laten maken en die gebruiken wij nu al geruime tijd. Wij merken dat onze klanten heel tevreden zijn over deze site omdat hij heel overzichtelijk is. 

Wij raden Creative ICT sterk aan 

Mocht u ook een webwinkel willen laten maken, dan kunt u altijd even contact opnemen met de mensen van creativeict.nl. Zij kunnen u:

  • Helpen om te bekijken wat u nodig heeft
  • Van een heel mooie site voorzien 
  • Voor een heel goede prijs helpen 

Meer weten? Surf dan ook nog even naar de site van creativeict.nl om te zien wat zij allemaal aan mogelijkheden te bieden hebben. U zult zien dat zij van vele markten thuis zijn. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn