Bent u op zoek naar een mooie vloer van laminaat? Dan bent u bij Lab21 aan het juiste adres. Hier vindt u veel verschillende soorten laminaat tegen de laagst denkbare prijzen. De laminaatvloeren die u hier vindt zijn daarnaast verkrijgbaar in designs volgens de laatste trends, waardoor u het mooiste laminaat tegen de beste prijzen kunt aanschaffen. We nemen u mee door het assortiment van Lab21 en vertellen u waar u op moet letten bij het selecteren van laminaat voor uw woning.

Het kiezen van laminaat dat bij u past

Wanneer we kijken naar het assortiment aan laminaat dat er bij Lab21 verkrijgbaar is, dan zien we direct dat er verschillende trends zijn in laminaatvloeren. Zo kunt u laminaat krijgen met:

  • De uitstraling van hout
  • Een betonlook
  • Tegelmotief
  • Visgraat laminaatvloeren

Daarnaast zijn deze laminaatvloeren zowel als tegels als in plankformaat te verkrijgen, waarmee u uw vloer geheel volgens eigen voorkeur kunt leggen en dat voor een spotgoedkope prijs. Het laminaat dat bij Lab21 te verkrijgen is, is daarnaast van zeer hoogwaardig en duurzaam materiaal. U heeft daarmee een kwaliteitvloer die vele jaren mee zal gaan. De laminaatvloeren die Lab21 verkoopt zijn van maar liefst 35 topmerken verkrijgbaar, waarbij u uw laminaatvloer online kunt bestellen via lab21.nl of in één van de 10 vestigingen door heel Nederland terecht kunt om het laminaat van uw keuze uit te zoeken. Laminaatvloeren hebben vaak de prettige eigenschap dat ze goed zelf te leggen zijn. Toch is niet iedereen daar even bedreven in en daarom is het fijn dat Lab21 ook een eigen legservice heeft, waarbij het laminaat snel en vakkundig voor u in de daarvoor bestemde ruimte aanlegt. U bent dan niet allen ervan verzekerd dat de vloer netjes voor u wordt gelegd, maar dat u er verder ook geen omkijken meer naar heeft.

Het kiezen van uw laminaatvloer

U kunt ervoor kiezen om de laminaatvloer in verschillende gebruiksklassen aan te schaffen. Dit houdt in dat u hiermee kunt aangeven hoe intensief er op de vloer geleefd zal worden. Is de vloer namelijk bestemd voor een eenpersoonshuishouden, dan heeft de vloer naar alle waarschijnlijkheid weinig te leiden. Dit soort vloeren is namelijk ook zeer populair voor het gebruik in veel bezochte ruimtes en door de gebruiksklasse aan te geven in uw zoektocht naar de juiste vloer, kunt u ervoor zorgen dat uw vloer ook bestand is tegen intensief gebruik. Het is daarnaast mogelijk om op de website van Lab21 een keuze te maken voor de sluiting van de planken of tegels van de laminaatvloeren, bijvoorbeeld met een V-groef of zonder groef en ook hierin zijn weer keuzes te vinden. Net als de breedte van de planken voor de laminaatvloer, waarbij u ervoor kunt kiezen om zo min mogelijk aansluitingen tussen de planken onderling in de ruimte terug te laten komen. Wat voor vloer u ook wenst, u heeft in ieder geval legio keuzes tussen de verschillende designs. U kunt bijvoorbeeld houtmotieven in een brede diversiteit aan kleuren vinden bij Lab21, waarmee u precies die uitstraling kunt vinden die u zoekt. Of u nou meer een houten vloer wilt nabootsen of een diepe en donkere kleur wilt die lijkt op een parketvloer, met laminaat kunt u alle kanten  uit en dat voor soms wel minder dan zes euro per vierkante meter. Ontdek zelf de veelzijdige vloeren die Lab21 te bieden heeft en breng een bezoek aan de website of aan één van de vestigingen om de voor u meest geschikte vloer te vinden. Wat voor vloer u ook kiest, u heeft gegarandeerd een kwaliteitsvloer die een aanwinst is voor elke ruimte.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn