Vorige week heb ik met vriendinnen een heel leuk vrijgezellenfeest Twente gehad. We hebben het feestje laten organiseren door Outdoorunlimited en het was echt een succes. Van begin tot eind hebben we genoten van de dag. We wilden voor het vrijgezellenfeest Twente kiezen, omdat de aanstaande bruid uit die omgeving komt. Het leek ons daarom de ideale optie voor het feestje. Hoewel zij nu niet meer in de Twentse regio woont, was het voor haar heel leuk om weer in die omgeving een dagje door te brengen. We hebben de hele dag samen herinneringen opgehaald. Bovendien had de bruidegom in dezelfde regio zijn vrijgezellenfeestje en kwam dit qua planning ook heel goed uit. We waren met een aardig klein groepje, maar dit maakte voor het vrijgezellenfeest Twente bij Outdoorunlimited niets uit. Ze konden bij het bedrijf een programma opstellen dat precies paste bij een kleine groep. Hierbij werden ook de lunch en het diner en de hapjes en drankjes geregeld. Ook hierdoor was het een zeer geslaagde dag. We werden in alles voorzien en konden daardoor volop genieten van de activiteiten. Daarnaast was het weer perfect, wat natuurlijk ideaal was voor de buitenactiviteiten.

Zeer geschikte onderneming voor vrijgezellenfeest Twente

Bij ons vrijgezellenfeest Twente was het direct duidelijk dat de medewerkers de Twentse omgeving goed kenden. Ze konden ons goed de weg wijzen en ook de beste horeca was bij het bedrijf bekend. Daardoor werd alles goed geregeld en dat voor zo een voordelige prijs. Voor het feestje leek het ons leuk om tijdens het vrijgezellenfeest Twente te verkennen. Hiervoor wilden we een programma met gevarieerde activiteiten die goed bij onze groep zouden passen. Een medewerker raadde ons het ‘Gooische Vrouwen’ arrangement aan en dit is ons heel erg bevallen. Veel momenten kwamen we niet meer bij van het lachen tijdens de originele activiteiten. We hebben onder andere het volgende gedaan:

  • Tampon hockey
  • Een naaldhakken race
  • Vuile was uithangen

Het programma was heel afwisselend, van ontspannen tot heel actieve activiteiten. Daardoor was er voldoende afwisseling en was het programma voor iedereen geschikt. Alle onderdelen van het arrangement vonden plaats op het buitenterrein van Outdoorunlimited in Den Ham. Daardoor hoefden we niet van het ene naar het andere onderdeel te reizen en hadden we alle tijd om van de onderdelen te genieten. Ook de lunch, het diner en de hapjes en drankjes werden op locatie voor ons verzorgd.

Gooische Vrouwen Deluxe

Op outdoorunlimited.nl kun je per arrangement kiezen voor verschillende programma’s. Voor het Gooische Vrouwen arrangement kozen wij voor ‘Gooische Vrouwen Deluxe’. Dit was met recht een ‘vrijgezellenfeest Twente’ te noemen. De dag was tot in de puntjes geregeld en we kwamen daardoor aan niets te kort. Bij ontvangst kregen we Canei met een koud hapje om de dag goed te beginnen. Daarna kon de strijd beginnen met de verschillende unieke onderdelen van ons vrijgezellenfeest Twente. De medewerker zorgde voor een ontspannen en leuke sfeer en legde alles goed uit. Voor het avondeten werd voor ons een barbecue georganiseerd, wat ook zeer goed beviel. Daarnaast hadden we een drankarrangement inclusief bier en wijn. Ideaal natuurlijk voor een vrijgezellenfeestje. Ook sumoworstelen, handtasje werpen en Red Bull schieten behoorden tot de activiteiten. Het verbaasde ons hoe afwisselend de verschillende activiteiten waren. Ook daarom was de dag heel geslaagd. Wie weet hebben we binnenkort weer een vrijgezellenfeestje en in dat geval kiezen we zeker weer voor Outdoorunlimited. Er zijn nog veel meer opties om een bijzondere en onvergetelijke dag te plannen. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact op te nemen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn