1001TafelKleden.com is de expert op het gebied van alle soorten tafelkleden en tafelzeilen. Bij ons vindt u 1001 vrolijke tafelzeilen of katoenen tafelkleden, waarmee uw eettafel direct een feestje wordt. Kies voor een van de bekende merken LOLA, Onszelf of Blond Amsterdam, of ga juist voor een simpele bescherming van uw tafel met een doorzichtige tafelbeschermmat. Alles is mogelijk, wat voor tafelkleed u ook zoekt. Ook hebben wij een speciale collectie big size tafelkleden, die wel tot 300 centimeter breed zijn, zodat u ook extra grote tafels kunt voorzien van een prachtig kleed.

Het juiste tafelkleed

Bij 1001TafelKleden vindt u zowel tafelzeilen als tafelkleden. Het grootste verschil is uiteraard het materiaal: een tafelkleed wordt gemaakt van katoen, een tafelzeil is voorzien van een beschermlaag. Door deze beschermlaag is het gemakkelijk om het tafelzeil schoon te houden, want u kunt het gewoon met een doekje afnemen. Bij 1001TafelKleden.com maken wij al onze tafelzeilen en tafelkleden op maat, zodat u alle vormen en maten kunt bestellen. U kiest bij ons de stof die u wilt gebruiken, en wij gaan dan voor u aan de slag. Voor een tafelzeil kunt u kiezen uit verschillende materialen:

  • Plastic tafelzeil voorzien van een zacht vlies aan de onderzijde
  • Plastic tafelzeil zonder zacht vlies aan de onderzijde
  • Stof met afwasbare coating

Een tafelzeil van plastic is gemakkelijk afneembaar, want u kunt hier gewoon met een doekje overheen. Op deze manier is het makkelijk om even snel uw tafel schoon te maken, iets wat veel van onze klanten kunnen waarderen. U heeft de keuze uit een plastic tafelzeil met of zonder zacht vlies aan de onderzijde. Dit heeft vooral invloed op hoe goed het tafelkleed blijft liggen. Stof met afwasbare coating betekent dat wij het tafelzeil maken van stof dat we dan voorzien van een speciale coating. Het tafelzeil is dan nog steeds goed afneembaar, maar heeft wel het gevoel en de textuur van een tafelkleed. Een uitstekende optie als u graag het gemak van een tafelzeil wilt, maar de uitstraling van een tafelkleed.

De juiste stijl voor uw interieur

Een tafelkleed is een uitstekende optie als u op een stijlvolle manier uw tafel wilt versieren. Onze tafelkleden kunt u gewoon wassen in de wasmachine, dus op deze manier houdt u ook uw tafelkleden schoon. U kunt kiezen uit veel verschillende soorten tafelkleden, voor iedere gelegenheid en in iedere stijl. Een populaire keuze is het gecoate tafellinnen, dat een hele luxe uitstraling heeft. Perfect als u een keer een feestje geeft, of als u gewoon iedere dag wilt genieten van een mooi kleed op tafel. Het tafellinnen is door de coating waterdicht en afwasbaar, zodat u het goed schoon kunt houden. Al onze tafelkleden maken wij speciaal voor u op maat, zodat u een tafelkleed heeft dat precies bij uw tafel past. Bij het bestellen geeft u de maten door, waarna wij voor u aan de slag gaan. Wij raden u aan om het tafelkleed ongeveer 20 centimeter over te laten hangen aan alle kanten, wat dus betekent dat u bij de maten van uw tafel 40 centimeter moet optellen om de juiste grootte te krijgen. Het is uiteraard ook mogelijk om uw tafelkleed ovaal of rond te laten knippen, zodat het kleed perfect past bij uw ronde of ovalen tafel. Hierbij werken wij de stof af met een bijpassende biaisband, zodat het materiaal niet gaan rafelen. Wat voor tafelkleed u dus ook zoekt, bij 1001TafelKleden.com bent u aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de beste tafelkleden, of kijk gewoon eens in onze webshop over wat er mogelijk is!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn