Bent u op zoek naar een blokhut die niet uit de toon valt in uw achtertuin? Dan moet u toch echt eens op Tuindomein kijken. Op dit moment bieden we namelijk 300 verschillende modellen aan. Van kleine houten overkappingen die u aan de zijkant van uw huis kunt bevestigen om onder te zitten of haardvuurhout droog mee te houden tot gigantische blokhutten waar uw kinderen zelfs in zouden kunnen slapen als het mooi weer is. Hebt u een flink gazon omdat u in een dorp woont of zelfs een vrijstaand huis buiten een dorp hebt laten bouwen? Of woont u in een rijtjeshuis met een smalle achtertuin? Er is bij ons altijd wel een blokhut te vinden die aan uw wensen voldoet. Een blokhut wordt in ieder geval van hout gemaakt. En wel van Europees vurenhout, van hardhout maar ook van larikshout of grenen. Hebt u toch liever een blokhut van kunststof? Dan is dat ook zeker een optie. Met een blokhut van kunststof hebt u minder onderhoud want de houten variant moet u zo nu en dan wel beitsen want daarmee voorkomt u houtrot en verwering. De daken kunnen schuin zijn maar ook plat. U hebt dus nog heel wat keuzes te maken. Gelukkig kan onze website u daar snel bij helpen omdat u bijvoorbeeld uw voorkeuren kunt aangeven op het gebied van het materiaal, het daktype en de gewenste afmetingen.

We leveren de blokhut als bouwpakket aan

Omdat een blokhut natuurlijk niet door de voordeur kan versturen wij al onze producten als bouwpakket op. Zorg ervoor dat de ondergrond egaal en waterpas is gemaakt voordat u de blokhut gaat bouwen. Natuurlijk krijgt u uitvoerige instructies bijgeleverd zodat iedere doe-het-zelver samen met een vriend of familielid in een middagje een blokhut kan opbouwen. U kunt een blokhut voor diverse doeleinden gebruiken:

  • U kunt het een leuke inrichting geven zodat u niet alleen in uw woonkamer hoeft te zitten of op uw terras.
  • Het houdt u uit de zon als het zomer is en u maar beter niet kunt zonnen vanwege de zonsterkte,
  • U kunt er een extra kamer van maken zoals een logeerkamer,
  • En u kunt het gebruiken als schuurtje. Stal er uw tuingereedschappen en fietsen in.

Een dergelijk huisje is aldus multifunctioneel. We bieden grofweg vijf verschillende varianten. De hutten met een overkapping zijn zeer geschikt om neer te zetten in een grote tuin. U zit ver weg van uw eigen huis en dankzij de overkapping kunt u heerlijk buiten zitten. Het is net alsof u in uw eigen huis op vakantie bent. Maak er een terrasje voor en geniet van het warme weer. De chalet is ideaal als logeerkamer of kamer voor uw kinderen. En zo zijn er nog drie ander varianten waarover u op onze website meer kunt lezen.

Liever een prieel in de achtertuin? We hebben het allemaal

Naast dergelijke hutten bieden we nog veel meer tuinmeubelen, -overkappingen en –bergingen aan. We kunnen deze artikelen onbehandeld en geïmpregneerd bezorgen dus er is voor ieder wat wils te vinden. U kunt direct uw bestelling plaatsen door uw gegeven in te vullen en te betalen met behulp van iDEAL, PayPal of uw creditcard. Uiteraard bezorgen we in zowel Nederland en België en u hoeft geen verzendkosten te betalen. Al meer dan 30.000 klanten zijn u reeds voorgegaan en hebben geprofiteerd van onze scherpe kortingen. Niet alleen zijn we altijd de goedkoopste, we hebben ook als eerste de nieuwste producten. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons doordeweeks bellen van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn