Epdm is een type rubber dat gebruikt wordt op grote schaal in de wereld. Wij leveren epdm van Europese makelij en dat heeft diverse voordelen. Het belangrijkste voordeel is het feit dat dit epdm geen talkpoeder bevat aan de onderkant waardoor het eenvoudiger vast te lijmen is als bescherming op uw dak. Daarnaast is het natuurlijk sneller bij ons en zijn de transportkosten lager. Daardoor kunnen wij onze kosten drukken en de verkoopsprijs een stuk lager maken zodat u hiervan de vruchten kunt gaan plukken. Want dit is wel een absoluut unieke kans om aan goedkoop epdm van hoge kwaliteit te komen. Ziet u dit wel zitten? Leest u dan vooral verder en kijk ook eens op onze website, daar vindt u alle informatie over onze huidige producten plus daarbij vele foto’s en uitleg hoe u het beste epdm kunt gebruiken. Ook ziet u daar de prijzen en het zal u wel direct opvallen die liegen er zeer zeker niet om! Wilt u in het groot inkopen doen? Laat ons dit dan even weten, dan zorgen wij er voor dat we genoeg epdm voor iedereen op voorraad hebben. Dat maakt ons bedrijf geschikt voor zowel mensen die op zoek zijn naar epdm voor hun daken als voor bedrijven, makelaars en ga zo maar door die veel epdm nodig hebben voor hun bouwprojecten zoals nieuwbouw, onderhoud, renovatie of sanering. Niets is ons te gek en we zijn van geen kleintje vervaard. We houden dan ook wel van een flinke uitdaging dus kom maar door met uw wensen. We zullen u absoluut niet gaan teleurstellen, dat blijkt ook wel uit de klantenreviews die u terug kunt lezen op onze site. Epdm heeft zeker de toekomst en is een product dat meer dan 50  jaar mee kan gaan. Eenmaal aangebracht zult u hier dus geen omkijken meer naar hebben en dat is dus weer een zorg minder.

Epdm zorgt ervoor dat u nooit meer last hebt van een lekkend dak

Epdm is aldus perfect materiaal voor op uw dak. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u hier alles over weten? Neemt u dan eens een kijkje op de website, daar zult u veel informatie kunnen vinden over epdm en alles wat er bij komt kijken om uw dak voorgoed waterdicht mee te kunnen maken. Dat kunnen we zeer zeker garanderen omdat wij onze epdm eerst uitvoerig testen. Wij gaan dan ook niet zo maar met een willekeurige leverancier in zee, daar gaan we eerst mee rond de tafel zitten. Op die manier leren we elkaar kennen totdat er een basis is ontstaan van waaruit wij kunnen werken. Zijn de afspraken gemaakt, dan begint de levering en dan kunt u er wel vanuit gaan dat ons magazijn binnen de kortste keren uitpuilt van de epdm. Dat doen wij niet voor niets want we merken dat de markt voor epdm steeds groter wordt en dat veel bouwbedrijven in grote hoeveelheden epdm bij ons komen bestellen. Dan moeten we het wel in huis hebben want u wilt ongetwijfeld niet lang wachten na het maken van een online bestelling. Wij vinden dan ook dat dit absoluut niet mag gebeuren, zeker niet omdat er geen epdm schaarste heerst in de wereld. Zo kunt u er van uit gaan dat u na het maken van een bestelling via het internet op onze site, u de epdm binnen een dag al kunt ontvangen. Als u dus op werkdagen voor 5 uur in de middag hebt besteld, dan gaan we meteen aan de slag nadat de betaling binnen is gekomen. We pikken de order zoals men dat noemt in ons jargon en plaatsen het op ons bestelschema. De vriendelijke pakketbezorger kunt u de dag erna al bij u thuis of bij het bedrijf waar u werkt verwachten met uw bestelde hoeveelheid epdm. Zo eenvoudig is het nu eenmaal, een kind kan de was doen. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Dan staat niets meer in de weg om die bestelling te maken, nadat dit handige materiaal eenmaal hebt toegepast zult u zien dat u nooit anders had willen hebben als het aankomt op perfecte afdichting van uw dak.

Meer weten over dit prachtige artikel? Kijk dan snel eens op de website

Hopelijk hebben we u weten te overtuigen dat het zeer zeker loont om dit Epdm te gaan gebruiken. Dit materiaal is bestand tegen hitte en kou dus het weer zal vrijwel geen enkele invloed hebben op dit materiaal. En dat is natuurlijk een groot pluspunt want we weten allemaal wat bijvoorbeeld water kan doen met uw spullen. De kracht van water mag dan ook zeker niet onderschat worden en dat gebeurd dan ook zeker niet in Nederland. Daar hebben we onze lessen helaas wel van geleerd als we terugkijken op de geschiedenis. Dijkdoorbraken en rivieren die buiten hun oevers treden, daar kunnen we weinig tegen doen maar aan de andere kant hebben we als land laten zien dat we hier wel iets tegen kunnen doen door bijvoorbeeld waterkeringen te bouwen net als het verhogen van de dijken. Dit materiaal is natuurlijk niet hierin verwerkt maar het zal ons niets verbazen als dit gaat gebeuren in de toekomst. Zo behandelbaar is het nu eenmaal en ook in grote kwantiteiten is het nog altijd erg duurzaam en rendabel. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, wij staan voor u klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn