Ik werk voor een groot internationaal bedrijf en elk jaar wordt er een groot feest gegeven om het jaar af te sluiten. Een aantal maanden van te voren wordt het thema van het feest aangegeven en veel mensen gaan verkleed naar het feest. Normaal ben ik iemand die niet zo dol is op verkleedpartijtjes, maar dit keer leek het mij ook leuk om een kostuum aan te trekken. Ik wilde graag een kostuum kopen dat gemakkelijk te dragen zou zijn en ging online op zoek naar een feestwinkel waar ik het pak kon kopen. Ik kwam uit bij de website van feestbazaar en vond hier al snel een leuk pak. Vorig jaar was de eerste keer dat ik naar het bedrijfsfeest ging en toen ging ik niet verkleed. Een pak is vaak ongemakkelijk en ik vind het prettiger om een paar biertjes te drinken zonder veel gedoe. Ik zag toen dat erg veel collega’s verkleed naar het feest waren gekomen en er waren veel originele kostuums. Dat veel collega’s verkleed waren gekomen, zorgde voor een goede sfeer en het zag er erg leuk uit. Sommige mensen hadden erg veel moeite in het pak gestoken en sommige mensen hadden zelf een kostuum gemaakt. Toen het thema van dit jaar bekend was, vroegen een aantal collega’s of ik verkleed naar het feest zou gaan. Ik was eerst nog aan het twijfelen, maar als ik een comfortabel en voordelig pak bij een feestwinkel kon vinden, dan wilde ik het kopen. 

feestbazaar is een voordelige feestwinkel met een groot aanbod

Online ging ik op zoek naar webshops waar ik voordelig een kostuum kon kopen en vond al snel verschillende websites. Ik zag dat de kostuums bij de ene feestwinkel veel duurder waren dan bij de andere winkel. Ik had ook de website van feestbazaar gevonden. Dit bedrijf verkoopt voordelig kostuums en heeft een zeer groot assortiment. Op hun website kon ik gemakkelijk zoeken op een thema en vond al snel verschillende pakken die bij het themafeest pasten. Een van de kostuums vond ik het leukste en via deze website kon ik ook verschillende accessoires kopen voor bij het pak. Bij deze feestwinkel is het mogelijk om zelf een bezorgdatum te kiezen en dit vond ik erg handig, want dan zou mijn bestelling aankomen wanneer ik thuis zou zijn.   

Een zeer gezellig feest

Toen mijn kostuum aankwam, wilde ik het graag uitproberen, zodat ik kon zien of het goed zou passen. Het kostuum van de feestwinkel paste perfect en was erg comfortabel, waardoor ik besloot om het ook aan te trekken naar het feest. Vorige week was het feest en het was erg gezellig. Veel mensen waren verkleed en dat zorgde voor een leuke sfeer. Veel mensen vonden mijn kostuum leuk en ik kreeg er veel complimenten over. Voor het kopen van een kostuum kan ik feestbazaar.nl aanraden.  

  • Deze feestwinkel heeft een groot assortiment aan kostuums en accessoires
  • Je kan gemakkelijk zoeken op thema voor een feest
  • Ik kon hier voordelig een pak kopen
  • Je kan zelf de bezorgdatum kiezen
  • Het pak paste perfect en was erg comfortabel
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn