Als u veel medewerkers in dienst heeft, kan een kantoorruimte al snel te klein zijn. Daarnaast moeten er ook aparte vergader- en spreekruimtes zijn, zodat u in alle rust kunt vergaderen. Daarvoor kunt u nu een kantoorruimte huren in Rijswijk. Een kantoorruimte huren in Rijswijk brengt verschillende voordelen met zich mee. U kunt nu eenvoudig een kantoorruimte huren in Rijswijk via Tauro. Zo ervaart u alle gemakken die u ook in een eigen pand kunt hebben, maar dan door een kantoorruimte te huren in Rijswijk. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn en hoe u een kantoorpand bij ons kunt huren, zodat u een goed beeld heeft van alle voordelen.

Veel voordelen bij een kantoorruimte huren in Rijswijk

Een kantoorruimte huren in Rijswijk kunt u bij Tauro doen vanaf 25 vierkante meter. Deze omvang kunt u geheel naar eigen smaak inrichten. Daarnaast heeft een kantoorruimte huren in Rijswijk nog meer voordelen:

  • Een stijlvolle entree
  • Gebruik van Tauro-services
  • Gebruik van vergader- en spreekkamers
  • Gebruik van het restaurant
  • Flexibele werkplekken beschikbaar
  • Parkeergelegenheid in een parkeergarage

Onze stijlvolle entree vormt direct uw visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast worden de gasten allemaal ontvangen bij de receptie, die u geheel in gebruik kunt nemen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze telefoondiensten. Een kantoorruimte huren in Rijswijk gaat ook gepaard met het gebruik van vergader- en spreekkamers. Deze kunnen ook gebruikt worden in onze andere vestigingen. Daarnaast kunt u ook lunchen in het restaurant van Clubs&Subs op de begane grond van het complex. Hier zijn ook de flexibele werkplekken of ruimte om uw gasten in een informele setting te ontvangen. Alle ruimtes zijn tevens voorzien van de modernste kantoorvoorzieningen, zodat u altijd van alle gemakken voorzien bent. Een kantoorruimte huren in Rijswijk doet u tegen de laagste prijs. Alle prijzen zijn afhankelijk van de grootte van uw kantoorruimte, de duur van het huurcontract en de specifieke wensen die u heeft ten aanzien van een kantoorruimte huren in Rijswijk. U kunt altijd bij ons langskomen om uw wensen en eisen te bespreken, zodat wij van daaruit een passende prijsindicatie kunnen geven. U kunt dan ook gelijk alles bekijken om te zien of het naar uw wens is. Wij leggen u dan ook graag uit wat wij allemaal voor u te bieden hebben, zodat u een goed beeld heeft van al onze diensten.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Tauro is het adres waar u moet zijn om een kantoorruimte te huren. Deze kantoorruimtes verhuren wij inmiddels aan bijna 400 ondernemers in Amsterdam, Haarlem, Heemstede, Alphen aan de Rijn, Den Haag, Rijswijk en Delft. Wij verhuren deze kantoorruimtes al vanaf 25 vierkante meter, op basis van korte en flexibele contracten. Hierbij horen ook alle faciliteiten die een professionele dienstverlener nodig heeft. Wij garanderen hierbij altijd concurrerende tarieven en een opzegtermijn van twee of vier maanden. Een goede uitkomst voor de ondernemer die nog geen eigen vaste kantoorruimte nodig heeft. Ook als groot bedrijf kunt u altijd bij ons terecht voor ruimtes vanaf 250 vierkante meter. Door slim gebruik te maken van gezamenlijke ruimtes, kan het aantal benodigde vierkante meters sterk teruggedrongen worden. Zo bespaart u altijd een hoop geld. Wij maken tevens uitsluitend gebruik van groene energie en er zijn energiebesparende maatregelen genomen. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat onze ecologische voetafdruk op de aarde zo klein mogelijk is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.tauro.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn