Op zoek naar themafeesten in Twente? Kijk dan niet verder en wees je bewust van de site https://www.twentskwartiertje.nl/themafeesten-twente/. Ik heb via deze site een geweldige tijd beleefd en al heel veel leuke feesten kunnen organiseren voor vrienden en familie. Ik zou dus absoluut zeggen: kijk niet verder en boek nu een van hun themafeesten in Twente. Echt geweldig om te doen en ook leuk om weg te geven. Vooral zou ik de volgende themafeesten in Twente en omstreken aanbevelen: 

  • teambuilding
  • solex tour 
  • elektrische trapfietsen 
  • vrijgezellenfeestje

Zelf heb ik al vaak zulke zaken op me genomen en ik zal vertellen over mijn ervaringen zodat u op een goede manier kennis kunt maken met themafeesten in Twente. 

Wat ik heb gedaan bij Themafeesten Twente

Voor een teamuitje met mijn volleybalteam was ik op zoek naar een leuke activiteit voor jong en oud. Er zitten namelijk een aantal teamgenoten bij die onder de 18 zijn, maar eigenlijk wilden we graag solex rijden. Via een medewerker van themafeesten Twente werd mij verteld dat dit niet mogelijk is wanneer iemand nog geen 18 is, maar dat er wel mooie alternatieven waren voor deze doelgroep. De medewerker van themafeesten Twente kwam met een alternatief, een soort elektrische fiets met een loopband. Hartstikke leuk! De meiden hebben een enorm leuke tijd gehad en ook in combinatie met de solex was het super. We hadden hartstikke mooi weer en hebben een mooie rit door Twente kunnen maken. Een hele geslaagde dag en een van de mooie themafeesten die ik in Twente heb beleefd! Zeker een dikke aanrader.

Wat is er verder nog te beleven

Themafeesten Twente bij https://www.twentskwartiertje.nl/themafeesten-twente/ regelt ook een perfecte vrijgezellen party. Vooral als je geen zin hebt zelf veel te regelen leg je het lot van de vrijgezel zeker in goede handen bij deze partij. Themafeesten Twente heeft verschillende arrangementen en aanbiedingen. Vooral het paintballen doet het natuurlijk goed en je hoeft er zelf eigenlijk niks voor te regelen. Ideaal dus als je druk bent en weinig tijd hebt, maar wel een mooi vrijgezellenfeest wilt organiseren voor de aanstaande bruid of bruidegom. Ik zou zeker het paintballen aanraden, maar natuurlijk is een mooie solex tour ook een leuke optie. Ook kan Themafeesten Twente voor een fijne borrel en wat lekkere hapjes zorgen. Zelf heb ik de activiteiten van Themafeesten Twente al vaak gecombineerd met daarna een mooie uitgaansavond. De sfeer zit er dan zeker lekker in! Het racen op een scootmobiel is ook erg leuk om te doen. Veel vrijgezellen vinden het leuk om eerst even een leuke activiteit te doen en daarna lekker de stad in te gaan, bijvoorbeeld naar Hengelo of Enschede. Hartstikke leuk en gezellig natuurlijk, en bij Themafeesten Twente ben je zeker op het goede adres. Verder zou ik het wel leuk vinden als ze ook wat kinderfeesten kunnen organiseren bij Themafeesten Twente. Volgens mij zijn ze daartoe ook uitgerust, ik heb het eens bij een andere partij gedaan maar nooit bij deze. Wellicht biedt het nog mogelijkheden! Ik verwacht dat er veel vraag naar zou zijn, voor kinderen is het altijd leuk om een mooi themafeest te hebben. Lekker verkleden, wellicht nog wat spelen in de speelhal die ze er hebben. De middag kan voor jong en oud volgens mij niet meer stuk. Wellicht kunnen ze nog iets doen met schminken, want ik heb wel eens gehoord dat dat ook tot de mogelijkheden behoort. Ik denk zeker dat de medewerkers met je mee willen denken over de mogelijkheden. Ik heb Themafeesten Twente in ieder geval erg hoog zitten en zou het zeker aanbevelen. Mooie organisatie met veel passie en enthousiasme. Gegarandeerd een leuke dag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn